Babyinlove Kızlar bebeğiniz ultrasondaki görüntüsüne benziyormu çok merak ediyorum bizimki ultrasonda kocaman burunlu gözüküyor doğunca alakası olmuyor diyorlar 🙂 doğru mu sizcede ?
Aysealty Babyinlove yigenimden bildigim kadarıyla evet andırıyor ama 3boyutlu fotograflar oldugu için belki burnu normalden büyük görünüyodur☺
HalisEbruoban Babyinlove sekıl olarak aynı ama boyut olarak aynı olmuyo canım genelde doktorlar olcum yaparken yada daha net gorelım dıye yakınlastırıyo o yuzden oyle cıkıyo 😀😀sende kendını ıyıce uakınlastır cek o zaman anlarsın ne demek ıstedıgımı merak etme yanı benım esımde oyle dıyodu agzı boylemı burnu boylemı ben soylıyodum anlamıyodu en son doltora sordu oyle inanmiştı😀😀
Obsesifk Babyinlove kuzenimin detaylı ultrasonuna beraber gitmiştik kızı köfte dudak gibi duruyordu kocaman dudakları vardı doğdu gayet normal dudakları şişiyorda içerder
EbruEgemen1123 Bende merak ediyorum gerçekten ya 😂 ultrason görüntüsü tombik yanaklı çok tatlı kızımın 😍💕
Babyinlove Bizim 31. Haftada resimde kocaman burnu yüzü var tosuncuk gibi duruyor 😅 çok merak ettim bende doğuncada aynı oluyomu diye
sero07 Bende 32.haftada renkli resim aldim burnu kocaman cikti 🙂bide ddoktor sana hic benzemiyo deyince uzuldum 🙂
sero07 Babyinlove o kadar merak ediyorumki bende insallah bana bbenzer diyorum 🙂saka bi yana tabi once saglikli olsunlarda gerisini bekleyip gorucez hayirlisiyla 😍
Babyinlove Obsesifk ya benimde önceki ultrason resimlerinde burnu küçücük normaldi şimdi kocaman bir burnu var oğluşumun 😅
Downtowngirl Benim oğlan almış plasentayı önüne yastık gibi suratını kapatıyor 27. Haftadan beri 🙈😭 34. Haftadayım hala foto alamadık 😓
Babyinlove Downtowngirl bizimki maşallah 19.hafta detaylı ultrasona gittiğimizden beri hep gösterdi yüzünü 😍
burcuali38 Ya bizimkide ultrasonda kocaman dudakları ve büyük burnu var bende burnu büyük olacak diye üzülüyordum inşallah dediğiniz gibi şişliktir 😁 çünkü bebeğim kız ilerde burnunu kendine takıntı etmesinden korkuyorum
Merve0306 burcuali38 evet ya bende küçükken anneme nye böle yaptın derdim aklım ermezdi 😃 tıp ilerledi acısz agrsz estetik oldum üzülme cnm öleysede biraz büyüynce geçiyor takntıları çocukların falan kendmden blyrmki inşallah küçük olur tabi şişlktendir o bence
PembeLia Son zamanlarda Doğuma yakın çekilenler çok benziyor sanırım, benim ablamın ilk doğumunda ay ne tatlı diyorduk aynı siyah beyaz resmî gibi doğdu. 😆
Downtowngirl Babyinlove 17. Haftadan ve 23. Hafta detaylıdan benimde foto var ama asıl merak ettiğim şu anlar, doğuma çok benzer doğuyorlarmış diye duymuştum. 34+3 deyim malum doğuma az kaldı 🙈🤰🏻
humaninannesi61 Kuzenimin oğlunun ultrasonda kocaman dudakları vardı. Doğdu gerçekten öyle😍 Ama benim kızımın yüzü gözü minnacık😍
Sonay Babyinlove oğlumda renkli ultayasona girmedim doğduğunda zaten bana benzemiyordu 😂 bitek burnu benziyo eşim Karadenizli olduğu için bana benzetiyorlar burnunu onada şükür 😂 ikinci gebeliğim kız cinsiyeti doktor burnu sana benziyo dedi eşim Karadenizli dedim o zaman iyikide sana benzemiş dedi 😂 yani yine burun ben diğerleri eşim .. Kızımın bana benzemesini isterim açıkcası 😊 tabiki en başta sağlıklı olsunda Önemi yok
Babyinlove Sonay hahahah benimkide tamamen eşime benziyordu eski ultrason resimlerinde şimdide ne ona ne bana benziyor kocaman burnu vardı 😅