Sevdali Yade bende aynı durumdayım 20 mayıs diyor hep 34 haftalığız en son muayenede bebeğin kilosu iyi ve kanala yerleşmeye çalışıyor fln dedi heran herşey olabilir dedi :) biz hala çants hazırlamadık ama
Yade Sevdali ayy çok heyecanlı hadi bakalım tatlı telaş o çanta hazırlamak falan çok keyifli hazırla Dursun kenarda nolur nolmaz sağlıkla gelsin inş 😇
Yade payidar 9 ayın bitişi ve sonraki 10 günü söylüyor çoğu doktor son adet tarihine göre anladığım kadarıyla ☺️
Yade Kaya1902 e her Sefa’nın bir cefası var o tosuncuğu sevmek için herşey değer bence annesi allahım güç kuvvet versin hepimize 😇🙏🏻🙏🏻
Yade YsmnYsn Kuzum demekki gelişimi 2 hafta geriden geliyordur öyle birşey dedi mi sana doktor. Benim sen öyle olmuştı bi ara
Yade Misskaynak Benimkinde bi sıkıntı yok zaten sadece burada Benimle aynı sat ı olanlara farklı tarih söylemiş olmaları o kafama takıldı
Yade Destina21 ay hadi bakalım aynı günleri görünce çok mutlu oluyorum nedense ☺️ İLk Doğum mu senin de bebişin kız mı erkek mi
ebrarmom08 Yade ben 26 haftaligim henuz ama gecen hafta sordgmda ultrasonun gosterdgi tarihe gore gun verdi 🤷♀️
ebrarmom08 Yade yok cnm uygulamalrin verdgi tarihlerle uyumlu 1 2 hafta erken de olablir gununude doldurabilir son beklicegmz tarih 16 temmuz dedi