Uurbsra Modies ama öyle çok aham şaham değil şimdiden söyleyim sadece dr ilgili konuşkandı esprili filan felaket tellalıda değildi
Deletedmom123 Cglkr nasıl aldınıZ rendevu ben de aradım 182 ye ve mhrs den nasıl alım rendevu ayrıntıya 🙋🏻♀️
Cglkr Aysnurrr valla bende sizin gibi delleniyodum surekli ariyorm yer yok diyip durdular ama pes etmedm gece 23.50 de aradm dediki bekleyin 00.00 da yenilecek size o zaman varsa verim dediler bakti sagolsn adam bakti ve verdi size tavsiyem surekli arayn 00 olmadan
sulfat Mutluhamis KGM koşuyolu görüntüleme merkezinde yaptırdım. Anadolu yakasında oturuyorum. Çok memnun kaldım canım tecrübelibi bayan doktor var ismi Ayşe tavsiye ederim. Fiyatını hatırlayamıyorum bide benim özel sağlık sigortam var onun için az bi miktar ödeme yaptım. Ama ararsam fiyat bilgisi verirler.
Gonca_ Guzozkan merhaba verdiği fotoğraflar acaba siyah beyazmı renkli miydi birde renkli de bakıyormu ayrıca bende gitmeyi düşünüyorum ama açıkcası renkli fotoğrafınıda anı kalmasını istiyorum bu yüzden size sormak istedim
Guzozkan Gonca_ verdiği fotoğraflar siyah beyaz maalesef. Ben o heyecanla renkli olup olmayacağını sormamışım çıkınca aklıma geldi. Artık renkli için daha sonra başka yere gideceğim. 🤷🏻♀️
Aysnurrr Guzozkan randevuyu nasıl alacağım acaba. Kadın Doğum olarak çıkıyor ama ayrıntılı ultrason için ne yapmalıyım.
Guzozkan Aysnurrr Cerrahpaşa’nın kendi sitesinden alabilirsiniz. Kadın Doğumda Ali BENİAN çıkıyor. Direkt boşta bulursanız alırsınız. Biraz zor olabilir Çünkü hep dolu. Bana da tesadüfen denk geldi. Gittiğinizde hasta kayıtta soruyorlar; ‘gebelik var mı? Takip mi?’ Diye. Ben de detaylı ultrason için gittiğimi söyledim.
ozlemky Mutluhamis ben yarın Zeki Şahinoğluna gideceğim, fiyatı 420 tl Caddebostan’da muayenehanesi. Bende çok tavsiye aldım bu doktor için
Guzozkan Mutluhamis gece 11-12den sonra güncelleniyor dendi bana ama ben tesadüfen öğlen saatlerinde bulmuştum. 🤷🏻♀️
Guzozkan Merve takipli hastası değildim. Kendi doktorumun özel muayenehanesi var, özeller de çok pahalı olunca bu doktora randevu aldım. Gittiğimde kayıtta sordular, detaylı ultrason için geldiğimi söyledim.
Merve Guzozkan bende zar zor perşembe gününe randevu buldum bana çok uzak işten izin alacağım. O yüzden sordum direk detaylıya alıyorlar mı diye. Tekrar gün verirse gitme imkanım çok az çünkü
Meryemabf Deryaadagyeli alt kattaki radyoloji doktoru mu bana kızımda cd vermişti sadece böyle elinize resim verdi mi renkli ?
Guzozkan Esenn1 verdiği Fotoğraflar siyah beyaz. Renkli bakmadı. 25-30 dk civarı sürüyor. Detaylı bir şekilde inceliyor her şeyini. Çok şükür bizde bir problem çıkmadı, darısı başınıza. 🤲🏻
Aysnurrr Guzozkan o şekilde direk detaylı ultrasona alıyorlar yani. Bi sorun çıkmaz dimi biraz uzak bana orası.
dogankader Mutluhamis kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ben 21. Haftada gitmiştim kadın doğum polikinikten randevu aldım detaylı için onlar yönlendiriyolar renkli deildi resimler ama herseyine bakıldı rapor olarak 3tane resimle sonucu verdiler 20 yada 25 dk sürdü