Mutluhamis Arkadaşlar uygun fiyata detaylı usg nerde yaptırdınız benimde az kaldı tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz memnun kaldınız mı vs
1umutturyasamak Mutluhamis bnde üdküdar hospitaltürkte yaptrdm cok memnun kaldım şidetle tavsye ederm
Uurbsra Mutluhamis 300 tl ye hekimoğlu diye bi yerde yaptırdım orta düzey çok lüks bi yer değilde ama işimi gördü
sulfat Mutluhamis KGM koşuyolu görüntüleme merkezinde yaptırdım. Anadolu yakasında oturuyorum. Çok memnun kaldım canım tecrübelibi bayan doktor var ismi Ayşe tavsiye ederim. Fiyatını hatırlayamıyorum bide benim özel sağlık sigortam var onun için az bi miktar ödeme yaptım. Ama ararsam fiyat bilgisi verirler.
ozlemky Mutluhamis ben yarın Zeki Şahinoğluna gideceğim, fiyatı 420 tl Caddebostan’da muayenehanesi. Bende çok tavsiye aldım bu doktor için
Ertugunannesi dogankader canim randevuyu nasil verdiler bjde kac dakika baktilar rrsimde verdilermi yani memnun kaldinmi 🙏🤗
123annecim dogankader merhabalar bende oraya randevu aldım haftaya Salı gününe . Nasıl memnun kaldınız mı ? İşlem kaç dk sürüyor? Birde en merak ettiğim şey şu. Oraya gittiğimde bana bir gün olarak randevu mu verecek doktor yoksa hemen alıp bakacak mı detaylı ultrasona ?
Meryemabf Deryaadagyeli alt kattaki radyoloji doktoru mu bana kızımda cd vermişti sadece böyle elinize resim verdi mi renkli ?
Guzozkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Prof. Dr. Ali BENİAN’a yaptırdım dün. 150 ₺ ücret ödedik. Eşimle birlikte girdik içeri. İncelerken konuşmadı ancak işlem bittikten sonra her şeyi anlattı. Bir rapor hazırladı ve çıkarttığı fotoğrafları verdi. Her şeye detaylıca baktı. Biz memnun kaldık. Tavsiye ederim. Randevu içinse 2 hafta uğraştım genelde çok dolu oluyor. 1 hafta önceden alabildim randevuyu. Gittiğimizde çok da beklemedik 45 dakikada tüm işlemlerimiz bitmişti.
Mutluhamis Guzozkan bugun baktım önümüzdeki haftaya kadar hep dolu gösteriyor alamadım saat kaçta randevu alınıyor acaba
Gonca_ Guzozkan merhaba verdiği fotoğraflar acaba siyah beyazmı renkli miydi birde renkli de bakıyormu ayrıca bende gitmeyi düşünüyorum ama açıkcası renkli fotoğrafınıda anı kalmasını istiyorum bu yüzden size sormak istedim
Modies Valla ben istanbulda başkent üniversitesi hastanesinde bu hafta sonu 700 liraya yaptırcam. Daha ucuz yerleri sizden öğrendim ama randevu alamıyorum
1umutturyasamak Modies iptal et bizim dediğimiz yerden al canm 700 lira cok pahalı bebeğine bseyler alırsn o parayla
Baharmurat Modies neden bu kadar oahalı anlamadım ayrıbtılı ultrasonunuz .bebde baktırdım muayne ucretıne ek sadece 25 tl
Ayazipek Modies çok fazla bence. Eğer düşünürseniz Batı Bahat hospital de Dr. Ramin Kalenderoğlu var ikinci kez gidiyorum ona ilk doğumum kendisiyle oldu şimdi ikinciyi yine kendisiyle takip ediyoruz renkli usg fiyatı 410 TL yaptırdım
Dilekmina Koşuyolu görüntüleme merkezi var ilk hamileliğimde oraya yaptırmıştım 4 sene önce memnun kalmıştım şimdi yine hamileyim bugun aradım fiyat sordum 320 tl
dogankader Mutluhamis kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ben 21. Haftada gitmiştim kadın doğum polikinikten randevu aldım detaylı için onlar yönlendiriyolar renkli deildi resimler ama herseyine bakıldı rapor olarak 3tane resimle sonucu verdiler 20 yada 25 dk sürdü
dogankader Mutluhamis kadın doğumdan muaynenizi olduktan sonra paratnlojidende size detaylı için gün veriyolar adet olduğunuz tarihi baz alıp ona göre randevu veriyolar 20 ile 24. Hafta tarihlerine denk getiriyolar
1umutturyasamak Mutluhamis 190 na yaptrdmda 2 ay önce şubatta zam gelmiş 260 olmuş ama parana değiyor gercekten 30 tane renksz 30 eenkli foto veriyor
Guzozkan Mutluhamis gece 11-12den sonra güncelleniyor dendi bana ama ben tesadüfen öğlen saatlerinde bulmuştum. 🤷🏻♀️
Guzozkan Merve takipli hastası değildim. Kendi doktorumun özel muayenehanesi var, özeller de çok pahalı olunca bu doktora randevu aldım. Gittiğimde kayıtta sordular, detaylı ultrason için geldiğimi söyledim.