Elifss Tudi ben umutlandırmak istemem fakat sizde hamilelik olabilir yerleşme kanamadı gibi yaşamışsınız..lütfen haberdar edin test yapınca
Tudi Elifss yok zaten umutlanmiyorum olabilirde olmayabilirde akisina biraktim Testide hemen yapmayi dusunmuyorum adetim bi geciksin anca oyle Haberdar ederim canim sagoll yinede guzel yorumun icin 🤗😙😊
BMA Fatma48 benim cok uyuma hissi ve aglama hissi olmuştu canım bende cok istiyodum baktim olmuyor akışına bırakmıştım hic aklima bile gelmedii cocuktan olduğu durduk yerde hemen sinirlenip agliyasim geliyordu😂
Tudi Elifss 7 gün sürüyor Odaklanmamaya calsiiyorum evde biseylerle ugrasmaya calisiyorum Ama bugun hic bisey yapamadim karin ve kasıklarim agriyordu yattim uyudum surekli
Busragunayy Fatma48 salyada artış yani bir çok şey oldu bende ama en garibi buydu ve araştırdığımda buda belirtiymiş
Fatma48 Sevim010 daha erken canım çıkmaz diye düşünüyorum adetime 8ngün var adete 3 gün kala ve adetim gecikirse yapacağım çokk ama çok heyecanlıyım buraya gitmemeyi düşünüyorum. Heyecanlıyım sabırsızım ama elimde değil 😄😄😄🤰❤️❤️💙🦋
Tudi Elifss hiii oylemi rabbim hayirlisiyla versin sanada canim insallah olur bol bol dua edicemm 🤗😉😊
Sevim010 Fatma48 yukarda yorumlarda bi bayana daha sordum mesela bu ayın 6 aında ilişkiniz olmuş ilişkinin 12. Günü idrarda çıkmazmı acaba ? Ben en son ilişkimin üzerinden 12. Gün idrar testi yaptım iki çizgi de çok koyuydu yumurtlama adet falan takip etmedim sürpriz bir gebelik olmuştu acaba 12 gün önceki ilişkide mi gebe kaldım yoksa daha öncesi mi ?🤷♀️ Sizde bi deneyin 12. Gün belki çıkar bana da haber verin merakımı giderin allah rızası için ☺️😀🙈♥️
Fatma48 Sevim010 Sevim010 canımmm çok güzel yorumladım Allah seninde gönlüne göre versin instagramda arkadaş olalım hamile olursam haber veririm 😘😘🤰 iyi niyetin güzel dileklerin için teşekkür ederim. Senin nasıl kaç gün sonra belli oldu