Fatma48 Ema canım msjlarımı bulmaya çalıştım 😘😘 tekrar yazıyorum hangi gebelik testi ile yaptın erkenden öğrenmek için
Nata97 Bende adetim geciktiginde shubhelendim ama test yaptim negative cikti. Sebebi ise 3hafta sora testte cikiyor olmasi. Daha sonra kasiklarimda agri vardi ama adet olacagimi zanetdim uzuldum. Ama yine gecikti olmadi adetim. Ama goguslerim hassas ve sertleshmishdi. Bulantim da olmadi hicbir zaman. Sonra cikti testde positive. Canim inshAllah hauirlisi olsun 💋
Sevim010 Nata97 3 haftadan sonra mı çıkıyor idrar testinde Ben 10 günlükken çıkar diye duymuştum 🤷♀️😳
Kbr22 Nata97 ben adetim 3 gün geçtikten sonra yaptim pozitif cikti kan değerime gore 2 3 günlük hamileydim herkesin değişiyor sanirim
Isimbulamadim Adetim 5 gün gecikmisti. İnanılmaz sıcak basmalari oluyordu vücut isim neredeyse 3 kat artmışti. Bi okadar da şiddetli göğüs ağrılarım oluşmuştu millet ile sarılmaya korkuyordum çok canım yanıyordu. 5. Günün sonunda test yaptım. 3.5 haftalık hamileymişim 😉
Sevim010 Nata97 bende normal test yaptım En son ilişkimin üzerinden 10 gün geçmişti ama iki çizgide belirgindi Demekki 10 günlük değilmiş gebelik değil mi
Nata97 Sevim010 evet degilmish. Cunki bende erken yapigimda olmamishdi sordun tib okuyan doktorlardan falan 3haftaua rahime dusher ve testde gorunur dedi
Gmzyrli Fatma48 hamilelik belirtileriyle regl belirtileri aynı Benim adetim düzenlidir bir gün bile geçmez ben 3 gün gecikince anladım. Onun haricinde yaşadığım tüm belirtiler regl ile aynıydı Batı bekle gecikirse idrar testi yaparsın
Tudi Arkadaslarr benimde bi sorum olucakk Benim son adetim 20. Mart 1 haftadir bel agrisi kasık agrisi yasiyorum sirtima ve gogusume bicak saplaniyo gibi arada Bu sabahta hafif pembemsi kan geldi sonra gelmedi Adetimede 8 gün var sizce bu belirtiler hamilelik belirtisimidir ?
Elifss Tudi yerleşme kanaması olabilir..yumurtlama tarihin ne zamandı benimde son adet tarihim 20 Mart bende bir umut bekliyorum inşallah
Tudi Elifss 4 nisan ben ovulasyonla yapmadim ama takvimimm uygulamasiyla yuksek olan gunleri ve yumurtlama gunumu degerlendirdimm
TuncayAnnesi Elifss Mencede hamilelik ola bilir iliwkide kesin olma bende hamileyim aynen öyle olmuwdu
PnrG Fatma48 kusura bakma canım ama biraz saçma geldi bana çünkü daha çok yeni değil mi bir hafta öncesinden bahsediyorsun bu kadar kısa zamanda bebek tutunupta kasığında sancı yapmaz. Olduysa eğer diğer ay dan hamile kalsan 1 ay geçse anca öyle ağrı hissedersin.
Damlistanbul PnrG oluyor bu gibi durumlar. Esimle 18 mayista iliskiye girdik, 24 mayista kanamam oldu. Ayni gun test yaptım negatifti. Iki gün sonra çıktı gebelik. Benimki baya hizli bir yaramazdi :) Vücuttan vucuda değişiyor sanırım. :)
Tudi Elifss evet insallah bakalim daha 5 aylik evliyim Gecen ayda boyle yasadimm yine hasta olucam gibi ama yinede bi umit size sorayim dedimm 🙄
Elifss Tudi ben umutlandırmak istemem fakat sizde hamilelik olabilir yerleşme kanamadı gibi yaşamışsınız..lütfen haberdar edin test yapınca