Tutor Fatma48 yoğun beyaz bir akıntı göğüslerde hassasiyet vücut ısısında artış ...aslına bakarsanız hissediyorsunuz içten içe farklı olduğunu vücudunuzun belirtilerini
aseturhan Fatma48 aynı durum bende de olmuştu özellikle sol kasığımda şiddetli ağrı vardı. Doktora gittim kist olmuş kanama yapmış ilaç verdi ama hamileliğe engel değilmiş. Şuan mide bulantısı gibi belirtiler var inşallah hamileyimdir inşallah sizinde hamileliktir🙏🏻
Fatma48 Sevim010 canımm normalde adet günüm pazar günüydü ama ben c. Tesi oldum anlamadım yani o günlerde değerlendirmiştik oysaki ama takdiri ilahi 🙇♀️
Mutlubebegim Fatma48 bir gebeligimi sık sık tuvalete gittigim zaman anladım, şimdiki gebeligimi de asırı uyku halimle farkettim
Fatma48 Sevim010 aynen canım sana birşey soracağım yumurtlama günümü nasıl takip edeyim takvime ediyorum normalde Ovülasyon testi alayım mı!?
Sevim010 Fatma48 kuzum ben hiç takip etmedim tesadüfen olmuş İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bi bayan var Ebru isminde o bu konuda yardımcı oluyor güzel bilgiler veriliyor bi görüş kuzum
Tudi Fatma48 canim burda yapanlar var ayni anda paylasirsak yardimci olurlar eminim Gerci kullanma kilavuzunda yaziyo neler yapilacagini Cok zor bisey degil gibi Birazda kismet aslinda 🤗😊
Fatma48 Tudi öyle tabii canım bakalım benim hastalığım dün bitti 30 unda başlayacağım hayırlısı ilee👍🙈🙈😘
Fatma48 Tudi sana birşey söylğcem bir site buldum açadet tarihini yazıyon yumurtlama hesaplıyor cinsiyet bile yazıyor aklıma sen geldin bana yazsana adet olduğun günü ve kan günde bir olduğunu
Tudi Fatma48 hadi yaa benim programdada 3 ü gozukuyoo Insallah canimm rabbim seninde gonlune gore versinn Cinsiyeti cikmadimi 😂