Fatma48 Tudi anladım vnaı. Bende de pepap ve takvimi var ikisinede bugün regl tarihi yazdım bakıyorum yumurtlama günlerim iki programdada aynı günler ovülasyon alcam onla bakıcam bende
Tudi Fatma48 Bencede garanti olsun Bendede takvimim ve flo 2mayis gozukuyo Pepapp de 3 mayis gozukuyo Peki ben 29 olarakmi baz almaliyim adet araligini
Tudi Fatma48 valla okadarini ben hic bilmiyorum canim Kis benim bazen 34 36 falanda cikmis Gecen ay mesela gecikmis adetim hatta hamileyim snamistim Bu 29 Bekarken daha duzenliydi yaa 😒
Fatma48 Tudi anladım canım. Bende de pepap ve takvimim var ikisinede bugün regl tarihi yazdım bakıyorum yumurtlama günlerim iki programdada aynı günler ovülasyon alcam onla bakıcam bende
Fatma48 Tudi yumurtlama günün mü 3 mayıs Benim doğurganlık 30 nisanda başlıyor ayın 7 sine kadar devam ediyor. Ayın 5i yumurtlama yüksek gün. Senin canım??
Robinronya smls19 yazdığım tarifi yapın bir haftaya kadar hemen etki ediyor . Doktorum hiç bırakma dedi .
Tudi Fatma48 7 gun suruyor bide ilac aldigim icin daha kisa aslinda kesiyo kanimi Benimki agrili oluyo canim o yuzden ilacsiz hic duramiyorum😒
Tudi Fatma48 28 de basliyo en yuksek gun bi uygulamada 2 digerimnde 3 gozukuyo ama iste dedigim gibi ovulasyonu deniyecemm Ama oncelikle su adet uzunlugunu ne ye gore baz almak lazimm aslinda bi post accsakda kizlara bi sorasakmi
Fatma48 Tudi canım ikimizde olmadığımıza göre bu program böyle ilerleyecek günden güne sıfırlanıyormu bilgin varmı yoksa kapatıcam
Fatma48 Tudi canım hamile değiliz yaa bu program kendi kendine gün sayacak bebekle ilgili siliniyor bu program bilgin varmı