Tudi [silindi] ayy nasill sesli guldüm yaa 😂😂😂😂 Yaa adet olacam gibi akinti geliyo bel agrisi kasik agrisi yasiyorumm ya 🙁 Olmasam bile pazartesiyi bekliyecemm yinede 😁
melegiminannesi DilanAtabey ooooo bekle o zaman aşkım sen adetin gecikince tekrar yap ama bu 8 gün icinde de mesela 3 günde bi test yao veya 2 günde bi eğer adetin gecikirse doktora koş ❤
DilanAtabey melegiminannesi qülümm yaa iyiki varsın bnı cok qzel motive ediyosn Allah kalbne qöre versn❤️🙏yine bkliycem bu sefer adetimin qecmesni ona qöre yne qdicem😘
melegiminannesi DilanAtabey canım burda güzel postlar acılınca illaki moral vermek gerekiyor ben öyle düsünüyorum birde kendimde 1 sene boyunca gebelikle ilgili o kadar cok sey yasadım ki yani yazmaya üşeniyorum öyle cok şey yasadım bunlar tecrübe senlede tecrübelerimi paylaşıyorum kendini rahat bırak başka seyler düsün varsa nasibinde gelir zaten üzülmeye hiiic gerek yok bak adetime 8 gün kala 41 derece ateşlendim 3 4 gün hasta yattım ağladım olmadı bu ayda bu yüzden olmadı derken 1 bucuk hafta sonra hamile oldugumu öğrendim diyorum simdi rabbim verende sensin alanda hayırlı ise bana nasip et kucagıma alayım diye hep dua ediyorum sıkmıyorum kendimi 2 ay düsünmedim 2. Ay hamile oldugumu öğrendim kendini bu ay hamile kalcam diye şartlarsan olmuyor ❤
Fatma48 Sevim010 kızz ben sana sormuştum daha önce ki benim postta sen instagram kullanmıyorum dedin güvenemedin demi. Sonra baktın iyi anlaştık birbirimizi merak ediyoruz sen sordun deli kızzz 😄😄😄😘😘👍 ekle hadi beni
melegiminannesi Sevim010 idrarda öğrendim 5 gün vardı adetime silikten bir tık koyuydu inanmadım hamile olduguma cünkü 1 hafta öncesi 41 derece atesle 4 gün hasta yattım ağladım hatta olmayacak bu ay diye sonra 2 gün gecti bidaha yaptım idrar testini yine iki cizgi 2 gün sonra zaten adetimde 1 gün gecmisti yine yaptım daha koyu olunca ertesi gün yani adetim 2 gün gecmisti kan verdim 138 cıktı yine inanmadım başka seyden yükselmistir dedim 2 gün sonra bidaha han verdim 384 olmustu 3 gün sonra bidaha verdim 6546 oldu ve bebişi gördük ❤
Rbiaclsr melegiminannesi ya benimde cok usume titreme oluyo dediginiz gibi bi turlu isinamiyorum gecen adetten sonra rahim filmi cekilmistim simdi adetim gelmiyo 4 gun gecti koku hassasiyeti mide bulantilari bide asiri titreme var insaalah vardir bendede bebis ya 🙂
melegiminannesi Rbiaclsr canım eğer gebeliği fazla düşünürsen oda yapar beb hep 1 sene düsüne düsüne 10 gün bile gecirdim adetimi 😥 kafanı başka şeylere vermeye çalış. Test yapmadın mı 4 gün gecmis ❤
Tudi Fatma48 evet demistim ya dun feci sekilde agrim oldu sabahina da adwtim geldi 2 damla seklinde ama gelir devami 😒senin daha var 3 gun Adet belirtilerin yoksa olabilirsinde ben bide erken oldum anlamadim uff ya😢
Fatma48 Tudi bence adet değil canımm ben diğer postları çok okudum ama yerleşme kanaması diyorlar o olabilir mi? İçini ferah tut umutsuzluğa kapılma bence
Tudi Fatma48 hic sanmiyorum canim halen agrim var Artik hayirlisi canim ya Insallah sen adet olmazsinda en azindan birimiz bari hamile olsun 😉
Bahar4730 Fatma48 benimde adet agrısı gibi aşırı sancım vardı halsizlik uyku ben adet olacağım diye beklerken sancıdan dolayı meğer 4 haftalık hamileymişim ama insan çok düşününce bütün belirtileri gebeliğe yorabiliyor bence umutlanma adetini bekle
Fatma48 Bahar4730 aynen öyle canım ama benim ilişki 6 nisanda oldu daha çok erken değilim yani şuan adetime 3 gün var 3 gün sonra testte kanda hamile olsma kaç haftalık olucam ki onu anlayamıyorum ben
DilanAtabey melegiminannesi evt qercekten tecrübelik bska olıyo ve insan okudkca azda olsa umut doquyo iyiki buraya üye oldum szin qbi insanları tanıdm cansın sen❤️ kuzum peki sen hanı dedn ya hstalndm dpktora qttim qttiqnde betana bakılınca kac ckmıstı ozman.?
Bahar4730 Fatma48 tahmin ettiğin tarihten en az 15 gün geçmeli sabret yani benimkine göre ben adetimden hemen sonra kaldım galiba 3 aylık evliyim biraz şok oldum ama evdeki testtede 15 gün sonra belli oluyormuş 3 gün sonra 15 oluyor sanırım senin hayırlısı hamilesindir inşallah 🙏🏼☺️