Tudi Fatma48 insallahh canimm yaa 🙈simdi biseyy yokk dun ve sabah bayaga karin ağrisi oldu ya Muzik dinliyorum motivasyonumu yuksek tutmak icin 🙄😄
Dlrkzy Fatma48 adet sancısına çok benzer sancılar ve aşırı göğüs agrısı yaşamıştım ama kişiden kişiye göre değişir allah gönlünüze göre versin inşallah😊
Tudi [silindi] pazartesiyi bekliyorumm🙈🙈ama mide gurultusu bel agrisi aradada bi karin agrisi var iste 😒
melegiminannesi DilanAtabey adetin kaç gün gecti kuzum. Eğer hala adet olmazsan bikaö günde bir yaptır veya evde test yap neden bunj söyledin dersen benim yakın arkadaşım 15 gün sonra kanda öğrendi hamile oldugunu
melegiminannesi DilanAtabey ooooo bekle o zaman aşkım sen adetin gecikince tekrar yap ama bu 8 gün icinde de mesela 3 günde bi test yao veya 2 günde bi eğer adetin gecikirse doktora koş ❤
Tudi [silindi] ayy nasill sesli guldüm yaa 😂😂😂😂 Yaa adet olacam gibi akinti geliyo bel agrisi kasik agrisi yasiyorumm ya 🙁 Olmasam bile pazartesiyi bekliyecemm yinede 😁
Alyaumay DilanAtabey acele etmee aşkooommmmmmmm nasipte varsa zaten olacaktır Allahın izniyle balllıııımmm