Akman19 Damla-aydin bende yaptırcam dan degil merak ettim zaten doktor kendi de dedi pahalı biraz diyor korkuttu beni baya zaten
Damla-aydin Akman19 Ay ben yaptırmayı bile düşündüm 😅😅 bu doktorda aynısını deseydi yaptiracaktim:) Bugün muanem vardı Elitte gitmedim :)
Akman19 Damla-aydin yaptırsak ne değişecek canım hersey allahtan bende haftaya kontrole gitçem o kadar para veriyor gideyimde bari bida gitmeyecem
Damla-aydin Akman19 evet canım gittim 3 lü tarama testim yapıldı sonuçlar normal:) 3 hafta sonra detaylı ultrasonum var :) sen napiyosun nasılsın bebişin nasıl:)
Akman19 Damla-aydin ben iyiyim canım bebişte iyidir umarım sen nasılsın bebiş nasıl ne kadarlık oldunuz ve hissedebiliyormusunz bebeğini
Damla-aydin Akman19 samsundan randevu aldık canım:) henüz hareketlerini hissetmiyorum sen hissediyomusun
Damla-aydin Akman19 son adet tarihime göre 18+2 haftalık canım ultrasonda hep 1 2 hafta önde çıkıyor:D hangisine göre hesaplayacağımi sasirdim
Akman19 Damla-aydin anladım canım iyi sonuçlarla gel inşallah ben hissedemiyorum korkuyorum ya hatta senin tam ne kadarlık canım benim 17+4