Damla-aydin Yesimeliz fetal dna gerektirecek bir durum yokmuş canım . Doktorumu degistirdim. Çok şükür şu an herşey yolunda
Damla-aydin Akman19 Bir sorun yok şu an canım çok şükür . Sadece bebegimde idrar birikimi varmış erkek bebeklerinde çok sık görüyoruz. Doğumdan sonra geçiyor dedi
Tospikkk birdirbir benim yegenimede de dediler ama alakası yok şimdi süper zeka 2 yaşında yetişkin bir insan gibi cümle kurup sohbet ediyodu bizimle şuan 4 yaşında bilkentin sınavlarına girdi 😊 hiç korkma her denene inanma Allah büyüktür
Akman19 Damla-aydin böbreğin de mi banda Mustafa uzun demişti geniş hafif böbreği diye sabri bey normal dedi hem erkek bebeklerinde görülür o dedi varmı ultrason u nasıl gramı falan
Damla-aydin Akman19 evet erkek bebeklerde sık görünüyormuş canım . 360 gram şu an gelimi güzel dedi .ultrason veremedi yüz üstü yattığı için:)
Damla-aydin Akman19 oh mâsallah canım:) sağlıkla kucagima aliriz inşallah senin tahmini doğum ne zamandı
Damla-aydin Akman19 bi de canım tetanoz asisindan korkmana gerek yok bende korkuyordum:D korkulcak gibi değil:) tek sıkıntı şu an kolum ağrımaya basladi
Damla-aydin Akman19 verdi canım müsait olduğumda atarim :) kilosuna 360 gr demişti:) Senn hissedemiyor musun hâlâ****
Akman19 Damla-aydin at canım merak ettim hissediyorum seğirme şeklinde artık sahi sana tetanoz asısını 4 hafta sonra yine gel dedi mi
Akman19 Damla-aydin bende bugun vurundum canım beni aradı gittim 4 hafta sonra gel yine dedi igne varmış demekki çıkarttı buzdolabından yaptı öyle 🤔
Akman19 Damla-aydin sabahları cok hissediyorum sağ tarafımda özellikle elimi hafif bastryorum durup durup hareket ediyo