Damla-aydin Akman19 evet canım çok şükür devam :) cuma günü kontrolüm var hayırlısıyla:) Normal canım yakında hissedersin****
Damla-aydin Akman19 randevu almadim canım çoğu zaman direk gidiyorum ben:) cuma günü tetanoz aşım var bide :(
Damla-aydin Akman19 bende korkuyorum ondan :/ Sağlık ocağında ki doktor bebeğin hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra vurucaz demisti
Mamak Damla-aydin canim hic endise etme bu konu hakkinda detayli bir postum var kendi ikili test sonucum hakkinda (benimde riskliydi). Okumani oneririm. Rabbik saglicakla kucagimiza almayi nasib etsin🤲🏻
Akman19 Damla-aydin Mamak benimde ikili testim riskli cıktı papp a 0.35 Mom beta 1 Mom yaşımda 25 ben yaptırmadım o testten
Mamak Akman19 bana 1:150 riskin var dedi doktorum. Papp a: 0.28 MoM HCG: 2.48 MoM Nifty sonucum 1:10,000 cikti
Mamak Akman19 evet hem papp a dusuk cikti dedi hcg de cok yuksek cikmis. Senin ultrasonun nasildi canim? Ense kalinligi
Akman19 Mamak başka hiç bir test yaptırmadım 1/ 598 cıktı risk Benim bakalım allah büyük ya ne gelrse allahtan canım
Mamak Akman19 canim riskin dusukmus senin benimkisi 1:150 di. Aynen oyle, rabbim ne nasib ederse basimizin ve kalbimizin ustunde yeri var. 🤲🏻Rabbim bize saglikli bebekler nasib etsin🤲🏻
Yesimeliz Damla-aydin bence riske atmayin bole bi konuda doktor bisi diyorsa mutoaka bi gerekcesi vardir fetal dna yaptirin
Damla-aydin Yesimeliz fetal dna gerektirecek bir durum yokmuş canım . Doktorumu degistirdim. Çok şükür şu an herşey yolunda