Nalanktl Nerm7n ilk bebeğimi 8 yıl önce sezeryan yaptım ne ağrı ne sızı oldu valla. Çok şükür. Öyle soğukta ağırırmış falan bilmiyorum hiç ama kişiden kişiye değişiyormu bilmem. Ayrıca 3. Gün evimde dolaşıyordum
Nerm7n AyEr Amin canım 🙏🏻 Bitti geçti şimdi nasip olursa geliyor yavrularımız Rabbim güzel yazılar yazsın hepimize
Ysmn23 Demetgk canım 20 martta istekli spinal sezeryan oldum ilk iki gün dışında sanki hiç hamile olmamisimda doğurmamışım bekarmisim gibi eski halime döndüm çok şükür normalde guzel tabi ama emin ol o aciyi sanciyi bağırmayı cekmeye degmez valla çok ama çok rahat geçti benim
Filizseb Nerm7n canım benim ilkim normal sonrakiler sezeryan oldum isteğe bağlı oldu sezeryan ama çok pişmanım 4. Olucak Allah nasip ederse kesinlikle normal yapıcam doktorumla da konuştuk 😊 normal tavsiye ediyorum kesinlikle
AyEr Nerm7n rabbım kımseye yasatmasın bu bebegım kazayla kaldı bı mucıze cok sukur Senın ılk bebegın kurtaj daha sonra sımdı ıkımcı bebegıne hamılesın dımı canım
Nerm7n AyEr Evet iki sene sonra hamile kaldım. Hiç sorun etmedim. 7 senelik evliliğimde Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman nasip olsun dedim.
AyEr Nerm7n rabbım ne zaman nasıp ederse o zaman olur canım gec olsun ama hayırlısı olsun ınsallah 🥰🥰
kvsrgkhn Gizem_miros gaz cikarmadan cok korkuyorum bende. Pazartesi gunu bende sezeryan olucam buyuk ihtimalle bebegimin nabzi cok yuksek cikiyor. Nelere dikkat etmek lazim korkuyorum biraz
Gizem_miros kvsrgkhn valla kuzum gaz cikiyor mutlaka cikar gaz cok onemli lavma yapiyolar saten bana yaptilar yani hic korkma sadece ilk ayagi kalkmada zor oluyor gerisi hizla geciyor bol yurumek gerek dikisler icin daha erken iylesmek icin hep yurumek gerek
Gizem_miros skrsln aynen canim ikk ayaga kalkmak gercekten zor yalan soleyemem ama inan sonrasi cokkk rahat ve surekli yurumek gerek iylesmek icin ben hep yurudum gaz da kolay cikiyor hic korkma 😘
Sevdaliza Ayy kızlar bende sezaryen istiyorum ama sonraki gaz muhabbeti korkutuyor kaynanam galiba hastanede felan annemle yanımda duracak kayınpeder dibimizden ayrılmıyor zaten bide onların içinde gaz çıkartmak utandırıcı olur diye düşünüyorum ama bi canlı getirdim dünyaya takma boşver diyorum sonra da gaz bu Yani diyorum 😂😂😂
Edapoyrazgul Sevdaliza kayınvalidene söyle kayınbaban gelmeyi versin kalkarken felan üstün açılır hemşireler sürekli emzirmeye yardımcı olmak için gelir bence bebegi görüp evine gitsin
GulsahMulayim Ela1994 Gizem_miros Benim de kimsem Yok ne Doğumda ne Doğum sonrası. Hastanede Bir eşim ve bir kız arkadasım olacak 🙄evde sadece eşim. bilmiyorum hangi Doğum Benim için iyi olacak.
Gizem_miros GulsahMulayim insallah hakkinda hayirlisi olsun ben sezeryan icin fikrimi soyleyebilirim inan sadecw ilk kalkma zor ondan sonra yurudukce acilacaksin korkma kuzum hem kimse olmadigi icin mecbur cesaretleniyorsun hemde rabbim guc veriyo
Ela1994 GulsahMulayim canım benim sıkma canını bide şöyle düşün karışanın edenin olmayacak kafana göre yapacaksın herseyi ben şahsen oyle istiyorum annem be kaynanam bir hafta kalacak sadece ondan sonra kendim kalıcam . Biliyorum zorlanacağım ama yapacak Birsey yok eşimle beraber halledecez artık 🤷♀️ İnşallah senin için en hayırlısı hangisi ise o olsun 🙏
Edapoyrazgul Benim ilki sezeryandı kısmetse haftaya ikinci sezeryanımı olacagım size tavsiyem spinal olun genelde ayılmsı felan zor olabiliyor 2-3 günde baya toparlanmıstım yani korkmayın öyle sezeryan olunca yarım insan vs olmuyorsunuz saglıcakla kucagınıza alırsınız insallah 🙏
Berataras Demetgk benimde 3.sezeryan olacak bosver iyi dusun iyo olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah
GulsahMulayim Gizem_miros doğru söylüyorsun, kimse olmadığı İçin cesaret de gelecek :)) çok teşekkür ediyorum canım benim. Korkum hafifliyor böyle. 😘😘🥰