Ela1994 skrsln Bi tane daha benden buldum 😂 bende normal yap diyenlere gıcıgım canım 😂 bende 37+1 Pazartesi doğumum var
skrsln Ela1994 yaa bir de bana sormadan inşallah normal okur diyorlar ya 😂😂 ben ikisini de çok düşündüm sezaryen daha avantajlı geliyor canım 😊 İnşallah kolaylıkla atlatırız
GulsahMulayim Ela1994 Gizem_miros Benim de kimsem Yok ne Doğumda ne Doğum sonrası. Hastanede Bir eşim ve bir kız arkadasım olacak 🙄evde sadece eşim. bilmiyorum hangi Doğum Benim için iyi olacak.
Betulgngrmz Kızlar ben de bebeğim iri diye sezeryan olacağım doktor kesinlikle normal olmaz dedibama ben biraz arastirdim iri bebekte şeker olma ihtimali cok yuksek diyolar bende coook korkuyorum bebegime bisey olur diye🙁🙁
skrsln Betulgngrmz canım iri bebek olup sağlıklı hiçbir sıkıntısı olmayan çok bebek var etrafımda korkma inşallah olmaz öyle bir şey. Nasıl takip ediliyor sık kontrole mi gidiyorsun
Ltfyyrdc5021 Betulgngrmz ben oglumu 4.850 kg dogurdum canim cok sukur hic bir saglik sıkıntisi yok simdi ikinciye hamileyim korkma yani yapisi oyledir birde beni o kilo ile normal dogurtturmaya calismislardi ama sezeryan olmak zorunda kalmistim birsey olmuyo korkma 😊
Nerm7n AyEr Bi arkadaşım da öyle vakumla çekmişlerdi diye anlatmıştı ben kürtaj olmadan önce... Kürtaja giderken ki yaşadığım gerilimi bana sor bana da aynısı olacak diye. Ama tamamen uyutmuşlardı 🙏🏻
Betulgngrmz skrsln her hafta gidiyorum artik 37 haftalikken gittigimde 3 kilo 200 gram di 38 haftalikken gittigimde 3 kilo 900 gramdı doktorum bebegin yapili omzu geniş iri bi bebek olucak dedi daha iki hafta var gunumun dolmasına oyuzden sezeryan olman gerekiyo dedi her hafta kan veriyorum nst ye giriyorum
Aspenya44 Sezeryanda acılı normal doğumda acılı. Her ikisinib acısı farklı tabiki ama sezeryanda karın kesiliyor ya kaslar vs hissizleşiyo.. Yani kiloluysanız özellikle karnınız hep sarkık oluyo hiç yağ olmaması lazım karında hemen yağ dikişin önğne gelip sarkıyo. Bence o çok kötü bi görüntü. Keşke normal doğum yapabilseydim ben. 2 sezeryan yaptım 1 i epidural biiri genel. İstiyerek olmadım sezeryanı ama drnrmye değer be kızlar hiç olmazsa deneyin aklınız kalmasın
Haticealasahin Demetgk sezeryan oldum mecburi ama. Bence cok kolaydi hem dogum anı hemde sonrasında iyilesmek.
Gizem_miros Demetgk valla hic korkmayin kizlar sezeryanin tek zor yone ikk ayagi kalkmadir sezeryani kotuleyenlere karsiyim ben sezeryan oldum ve kimsem olmadigi icin ogluma kendim baktim aygai kendim kalktim esim ve ilk gun annemin yardimiyla ilk gun bile oglumu aliyordum kucagima ve 2 gun sonra eve gittim hic yataga girmedim evimin yemegi isi cocuguma ben baktim ki dikislerlle beni zorlayan en kotu sey dogumdan sonra basur cikti ona ragmen suan 10 aylik oglum var 5 aylik ikinci ogluma hamileyim zerre korkmuyorum ve ben dogum yaptigimde oglum daha kucuk oldugu icin 2 gun annem bakacak ben 2 gun hastanede esimle bebegime bakacm oyuzden hic korkmayin 🤗🤗
skrsln Gizem_miros ilk ayağa kalkmak ağrılı bir süreç sanırım ama kalkmayınca da iyileşmek çok uzun sürüyormuş 😞
kvsrgkhn Gizem_miros gaz cikarmadan cok korkuyorum bende. Pazartesi gunu bende sezeryan olucam buyuk ihtimalle bebegimin nabzi cok yuksek cikiyor. Nelere dikkat etmek lazim korkuyorum biraz
skrsln Betulgngrmz benimki de minnak 37. Haftadayız 2.800. Bir gün durup bir gün kontrole gidiyorum.Pzartesi alcak doktorum. Ufak olsa dert ederiz iri olsa dert ederiz çok düşünme canım inşallah sağlıkla gelirler 😍
Betulgngrmz skrsln haklisin galiba bide hamileligim boyunca en ufak seyleri biraz abartiyorum galiba ama elimde degil görmüyorum bebegimi galiba ondan😊😊🙊
Gizem_miros skrsln aynen canim ikk ayaga kalkmak gercekten zor yalan soleyemem ama inan sonrasi cokkk rahat ve surekli yurumek gerek iylesmek icin ben hep yurudum gaz da kolay cikiyor hic korkma 😘
Tubitos Ya bu sezeryandan sonra dikiş izi kalıyor değil mi benim zaten apandisit ameliyatından kalma izlerim var şimdi bi de o iz olacak karnımda ama normalden de korkuyorum salu günü çatı muayenesi oldum biraz bağırdım canım yandı doktorum da sen şimdi böyle yaparsan doğum çok zor olur gibi konuştu çok kararsızın
Kader5516 Anneballari58 yapıştırmayı biz kendimizin isteğine göre mi yapılıyor nasıl oluyor ilkkez duydum hayatımda hiç ameliyat bile olmadım çok korkuyorum dikiş acısından falan
Anneballari58 Mervektk yok canm önceden sadece özelde yapıştırma vardı şimdi devlette yapıştırma yapıyormuş die duydum