Yasemincifci https://i.hizliresim.com/7ajZBv.jpg Gebelikte bu şekilde akıntısı olan varmı normalmi sıkıntı yaratırmı
Purelove Oguzkagan65 ay evrt ya ne iki ne üç yani bi doğurayım o iç çamaşırların hepsini atcam görmek istemiyorum 😂
Oguzkagan65 Yasemincifci oya benim adım karıştırdın galiba 😊 iyi demek istiyorum ama çokta iyi değil kalça bel ağrısı topuklarıma basamama az kaldı ama dayanıcaz
Yasemincifci Oguzkagan65 cok özür dilerim🌹 karıştırmışım sizin doğum tarihiniz hazirann 6 sıydı demi allah yardımcınız olsun
Kayra2307 Kağıt havlu kullanın günlük ped gibi 2 3 parçayı ped şeklinde kstlsyıp çamaşırınıza koyun her wc de değişin ben öyle yapıyorum
Yasemincifci Ela11 kokusu yok rengide sarı değil böyle beyaz hani böyle sıvı sabun olurya beyaz onun gibi
Oguzkagan65 Yasemincifci ya içemiyorum ben onu ben hayatında ilaç kullanmamış biriyim psikolojik olarak midemi bulandırıyorum 🙈
Yasemincifci pptya01 ben günde 2 tane değiştiriyrm cıkardıklarımıda kendi elimde yıkıyrm ertesi güne hazır oluyr sıkıntı cekmyrm