Meriipella1 @Smeyye135 listeden söylersem afra. Ben kızımın adını Serra koyucam allah kısmet ederse sanada fikir olsun bunlar. Lina Sahra Asel Nisa Nida Göksu Zeynep Zümra
Smeyye135 Kader72 haklisiniz tek isim daha kolay oluyor. lavin çok hoş bir isimmiş bunuda katıyorum listeme teşekkür ederim☺️
isyo Smeyye135 benimde beğendiğim isimdi karşıma böyle çıkınca vazgeçtim ben de şu an Eslem Bukre, Eslem Afra, Eslem İlay düşünüyorum
Smeyye135 isyo Eslem ve Afra’yı bende çok begeniyorum en azından farklı ve anlamları çok hoşuma gidiyor 🙂
Kader72 Smeyye135 ama tek isim daha iyi kızlar için birde erkek soyadını alınca nüfuz cüzdanında yer kalmayacak😂
Esincikk Smeyye135 Teşekkür ederim canım. Aynen karar vermek çok zor bizde zorlanmıştık bide isim tercihiniz ne kadar çok olursa o derece kararsız kalıyorsunuz
Smeyye135 Esincikk evet gerçektende öyle oluyormuş. ama sagolun biraz kafamda netleşmeye başladı😀eşim isim konusunda biraz pimpirikli ben o kadar degilim😀
SusamNur Smeyye135 biz Hira koyacağız nasipse ama eşim kabul etseydi hüma ismi de çok güzel talih kuşu cennet kuşu mutluluk getiren anlamında aklınızda olsun 😊