Ecenazz Fatma373737 Sizede geçmiş olsun çok iyi anlıyorum sizi.. İnşallah bir daha aynı şeyleri yaşamayız. Önemli olan bundan sonrası için ne gerekiyorsa yapmak🙏🏻🙏🏻 Umarım sebebimiz her neyse öğreniriz.
Mrvkrc Hemen kurtaj olma bekle 1 2 hafta bnde 8 haftalik bos gebelikten kurtaj oldm ama bnm kese 25 mm di ve betam oldukca dusmustu. Sende bi 10 15 gun bekle bakalm buyur Allahin isi.
Fatma373737 Mrvkrc ben ne kadar büyüklükte kese bilmiyorum Cumartesi günü Kan sonuçlarım. Çıkacak aç karnına erken den gel dedi bakalım nasip herşey
Eeeeeeee Benden Ağustos ayında boş gebelikten kürtaj oldum. İkiz gebelikti 10.haftaya kadar bekledi doktorum ama bebekler oluşmadı. 3 ay bekleyin demişti doktorum bekledik şimdi 18+2 haftalık hamileyim. Çok zor evet ama hayırlısı diye dua ettim hep. sağlıksız gebeliklerde oluyor bazen vücut kabul etmiyor bebeği demişti doktor. Şimdi kızımı bekliyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Merve20 Fatma373737 bende boş gebelik yaşadım kürtaj yerine iğneyle düşük yaptırdı doktorum. Şimdi 37haftalık hamileyim çok şükğr canım
Guzel_ailem Fatma373737 boş gebelik kese olur içinde bebek olmaz dış gebelik.. Bebek kesenin dışında.. Oluşur..
Ecenazz Kızlarrr iyi geceler. Geçen hafta cuma günü kürtaj olmuştum kesem gelişmediği için. Bugün patoloji sonuçlarım çıktı. Doktorum doğuma girmek zorunda kaldığı için sonucuma pazartesi bakacak. Ama ben çok merak ediyorum aranızda bilen varsa bana yardımcı olabilir mi sonucumu göndereyim?