Tecrubeli arkadaslar banyo Küveti Konusun da onerileriniz nedir. Katlanabilir gordum kullanisli midir. Set olarak mi almaliyim katlanabilir mi sisme mi.

Ahugozlu 4 kişiden fikir aldım küvet denen şey 6-7 ay kullanılıyormuş sonra kucaklarında yıkıyorlarmış bebekleri. O yüzden basit bir küvet al dediler. Hatta varsa görüncem kardeşinden al yorumu yaptılar.

Burcuk aynen öyle ben kardeşimden aldım mesela normal düz küvet içine yeni gike aldım sadece bebek oturmaya başlıyor zaten o aylarda küvette rahat olmuyormuş benim kardeşim 5 aylıkken ikeanın mama sandelyesini duşa koyup ona otutturup yıkıyordu ☺

Ahugozlu henüz tecrubem yok ama baby jem katlanan küvetlerinden alıcam ben yer sıkıntısı oldugu için sana da fikir olur belki set olarak almayı düşünmüyorum

Burcuk ben çok şanslıyım bu konuda yiğenimle oğlum arasında tam 1 yaş olacak çünkü ve yiğenim de erkek bir kaç ay kullanılacak hiç bir şeyi yeniden almadım 🤣

Ilk bebegim. Yani daha sonrada Allah nasip eder bi daha olursa ileriye yonelikte Olsun diye dusunuyordum. Baby jarm katlanabilir Baktim. Sevi var besli falan. Tecrubesiz de oldugum icin. Daha Bisey almadim. 5aylik olduk. Kimseden de gelmez. Iste bornoz Küvet set oyle Ufak seyler Bakiyor um hevesim gececek kadar....