Sibel92 SemaG bende batmanda medicalpark da yapıcam inşallah ilk doğumda fiyat farkı yok 1500 dediler normal oda içinde 250 suit oda 450 dediler
Modies SemaG merhabalar , İstanbul için yazıyorum, Acıbadem altunizade 16.000 Kızıltoprak Medicana 8000 Başkent üniversitesi hastanesi 7000 Sayg
RabiaGlck 1ogrencianne akademide bizede 2000 demişlerdi ama ben gözdedeki doktorumdan memnundum orda oldum emniyetten olduğumuzdan da 1275 ödedik indirim yapmıslardı
1ogrencianne RabiaGlck ben de akademideki doktorumdan memnunum ismail evren’e gidiyorum değiştirmeyi düşünmediğim için mecburen onda doğum yaparım 👍🏻
B-P-R Hilalbektas Burcu Betül Kazdal Demi Ben ona gitmeyi dusunmustum sonra kararımı değiştirip burcu kuruya gittim çok memnunum çok ilgili bir doktor ☺️
CeydaNur SemaG canım ben OFM pınar hanıma gidiyordum sonra o Döşemealtı şelale Termessos Hastanesi'ne geçti ben taa oralara gidiyorum bizim 1600 dediler sezeryan
SeydArslannn SemaG mrb 2 gün önce Ankara’da koru hastanesinde zahide küçük doktordan Doğum paketi aldım 7500 tl + 750 tl de ayrıntılı ultrason du
SeydArslannn SemaG SemaG değil benim gittiğim hastanede de normal yada sezeryan hangisi olursa olsun 7500 tl fiyat farkı yok
Misok SemaG istanbul erdem hastanesi 1300 tl esenler medipol 1200tl normal sezeryan biri 1700 diğeri 1500 yanlış hatırlamıyorsam sezeryan tam aklımda değil
Nigtingaleyan İstanbul Pendik Ada tıp hastanesi normal Doğum 2850 sezeryan 3000.dpktor gece gelirse +500