SemaG Merhabalar, yakın zamanda doğum ücreti bilgisi alan hastane ve ücreti konusunda güncel bilgi verebilecek olanlar var mı.?
Birgullll SemaG İstanbul BayPark Özel Hastane Sezeryan 4,500 (içinde paketler falan vardı) sanırsam. Normal doğum da 1,500 2,000 aracıydı sanırsam
B-P-R SemaG Beylikdüzü Medilife Normal doğum 1000 TL Ve Çok Güzel bir Hastane Bende orda Yapicam Nasip olursa
honey SemaG Çamlıca Medipol normal doğum 1250 tl, sezeryan doğum 1500 tl idi yanlış hatırlamıyorsam :)
1ogrencianne RabiaGlck ben de akademiye gidiyorum 2020 dediler şu an için. Bayağı artıyor fiyatlar herhalde. Benim doğumum inşaAllah eylülde olacak, o zamana 3000 olur 😐
RabiaGlck 1ogrencianne akademide bizede 2000 demişlerdi ama ben gözdedeki doktorumdan memnundum orda oldum emniyetten olduğumuzdan da 1275 ödedik indirim yapmıslardı
SemaG Antalya etiketiyle paylaştım ama bir karışıklık oldu sanırım🤔benim gittiğim hastanede normale de sezeryane de 2000 TL dediler arada bir fiyat farkı olmaması saçma değilmi🤔
Kayra2307 SemaG Antalya da en ucuz doğum yaşam hastanesindeymiş die duydum ben medstar topçulara gidiyorm 2800 tl dediler sezeryana ama oda süsleme ve suit oda istersen fiyt artıo
SeydArslannn SemaG SemaG değil benim gittiğim hastanede de normal yada sezeryan hangisi olursa olsun 7500 tl fiyat farkı yok
SemaG Kayra2307 uncalı meydan tıptan aldım bende bu fiyatı. Gördüğüm kadarıyla normal ile sezeryan arasında fark var bütün hastanelerde ama orada yok değişik geldi