Hayat123 Melie cnm igg de pozitiflik varsa korkma büyük ihtimal bagışıklıgın var şimdi bnde hastaneden geliyorum bu dertten muzdariptim cok şükür avidite yüksek cıktı korkma bnce
Modies Melie merhabalar, Başka doktora da sorun , toksoplazma 3 aylığa kadar düşüğe sebep olur. Bizim kedimiz var o sebeple biliyoruz. Size aktif mi pasif mi die bakmaları lazım
Hayat123 Melie bnm de ikisi pozitif igg 356 igm 1.35 di canım korma yoktur bişi bnde korktum ama içim azda olsa rahattı anne hisseder merak etme
Modies Melie hiç üzülme sıkılma şimdi üzüldüğün ona daha çok zarar. Allah büyük teyzemde böyleydi valla her ay kan vermek gibi bir eziyet çekti sadece. Aldırmadan önce nolur danış başka yerlere de eminim doktorun çok iyidir ama. Kalbimizi ferah tutalım. Bunlar sadece varsayım 😘
Melie Melie benim değerler şöyle toksoplazma ıgg 63,3 , ıgm 0,66 rubella ıgg 99,9 rubella ıgm 0,46 negatif.
Hayat123 Melie aynen yüksek avidite cıkarsa sorun yoktur cnm rubella bir pozitif cıktı soneaki teste negatif doktor onunla ilgili bişi demedi
Melie Julej dün yapıldı canım sonuçlar anca 5 6 gün içinde geliyomuş bekliyorum, bekletken araştırıp duruyorum kötü şeyler görüncede mahvoluyorum.
Zeynepkzml Melie arada arayıp sor canım avidite testi makinede 48 saat kalıyo 2 günde cıkıyo yani 2 günden sonra arayıp sorabilirsin
Julej Melie stres yapma canım Adivite sonucu olmadan ötekilerin bi anlamı yok gibi Bişi hem yanlışlıklar çok oluyor bana da oldu doktor böyle testlerde olabilir dedi o yüzden eğer boş yere yaptığın bir stresse bebeğe boşuna zarar vermiş olacaksın
Melie Modies haklısın ağlamak daha da kötü etkiliyo ama elimde değil inanki sonuç çıkana kadar napıcam bilmiyorum
Melie Zeynepkzml özel hastanede yaptırdım sonucun 1 hafta sonra çıkıcağını söylediler 48 saat olduğunu bilmiyodum sorarım mutlaka
MerveAvc Melie benimde çok yakın bir arkadasıma aynısını söylediler çok üzüldü belli bir süre sonra amniyosentez yaptirdi temiz çıktı şimdi çok şükür 1buçuk yaşında oldu bile bebeği muhtemelen gebelikten önce geçirmişsindir iyi pişmemiş etten iyi yıkanmamış sebze meyveden kedi pisliğinden vs bulaşıyormuş etkileri de grip gibi olduğu için anlaşılmıyormuş içini ferah tut
Melie MerveAvc aynen canın sınırda çıktı benimde işte 2 hafta antibiyotik tedavisi görücem sonra tekrar kan vericem eğer yine sınırda çıkarsa aminiyosentez yapıcaklarmış ona göre bi karar verilicek , arkadaşında antibiyotik kullanmışmıydı?