Mutsuz Mrblar, ben 19+3günlük hamileyim bugun sabahtan beri her iki kasıklarimda agri var sizlama gb sizde de oldu mu? Endişelenmeliyi miyim?
A_S_K Mutsuz bende 14 haftalığım. Hem belim hem kasıklarım ağrıyor post açtım yazan iki kişi. Normaldir herhalde bilmiyorum ki 🥺
Mervektk Mutsuz rahim büyüdüğü ve bebiş hareket ettiği için oluyomş akıntı kanama vs yoksa korkmayın diyo doktorlar
lilamom Mutsuz olabilir canim 21. Haftamdayim hala agriyo adet olucakmis gbi yada rahmim agriyomus sıkısıyomus gbi normal dedi doktorum cogu hamiledede ayni sorun var
Mervektk Mutsuz akıntı oluyo ama yeşilimsi kokulu olursa skntı okdr herkezde oluyo üç litreye yakın su için günde su çok öenmli korkmayın bişy olmaz allahn izniyle
Depresif_polyanna nurcakir58 bu gece baya bi korkuttu karin ve kasık ağrısı oldu inşallah önemli bisey değildir
Menis21 Mutsuz benim ilk gebeliğimde 9 ay boyunca oldu kasık ve bel ağrısı erkek çocuk genelde aşağıda taşınır ya ondan demişlerdi ...
Mervektk A_S_K yeşil kokulu akıntı enfeksiyon oldğnda oluyo genelde enfeksiyonda hamilelikte birz tehlikeli öle bi durumda hemen ilaç kullanılmalı
Gizmm5 Mutsuz benimde 20 . Haftamdan beri kasıklarım cok agrıyo ve sürekli öyle. Bebeğiminde başı aşagıda oyüzden agrıyo sanırım .
A_S_K Mervektk utanarak yazıyorum kusur bakmayın sarımsı akıntıda enfeksiyonmudur acaba? 25 mesrtta tahlil. Yaptım normaldi. Bel ağrısı şimdi enfeksiyondan olabilirmi?