• Kola içmek

Dayanamayıp yarım bardak içtim 1 seferlik kendimi tutmaya çalışıyorum 🙄

Bensuipil 39+3 haftadayım hiç içmedim geçen gün ilk kez canım fastfood istedi burgerking 🍔 yanında fanta içtim sanki siyaha göre daha masum gibi geldi😊

Ahhh keşke canımız istemese işte az önce dolapla cebelleştim onu içmemek için 😊😊 eşim üstüne yasak 🚫 yazmış son anda vazgeçtim bir bardak meyve suyu aldım geri döndüm 😊😂

Bensuipil bazen iciyorum tadina bakiyorum esim icerken, meyvesuyu tercihim yemeklerin yaninda

Bensuipil ayy canım benimde canım çok istedi ama her bardağa koyup içmeye çalıştığım da esim aldı elimden 😏 aslında çok da iyi yapmış çünkü bebek olunca gaz sorunu olabilir yani zaten normalde de zararlı bi içerecek bi de hamileyken daha zararlı diye düşünüyorum ama çok canın isterse bir yudum al ☺

Abartmasan içebiliriz bence tutup iki litreyi kafaya dikmeyin de günde bir bardak için. Bence bu kadar da abartmamak gerek yemeyi içmeyi. İstediğimi az da olsa yiyip içemiceksem ne anlamı var.

Bensuipil kola değilde fantayı daha çok istiyor canım ya ama nadirde olsa kola çekiyor 1lt vardı evde 1 bardak içebildim eşim gerisini döktü içmiyim diye

Canım çok istediğinde içiyorum, yarım bardak veya 1 bardak. Eşim gözümün önünde içerse olcağı bu, hem yasaklıyo hem eve alıyo. Almasın madem 🙈☺

Bensuipil ben kola içtim 5 6 kez normalde hiç içmem hamileykn içtim 🤣🤣ketçap mayonez salam sosis sucuk yedim gitti 🤣🤣🤣🤣

Bensuipil her ay içtim 🙂 son aylardayım hala içerim ama yarım bardak kadar. İsteğim geçsin diye. Ki hamilelikten önce hiç içmezdim. Nolduysa bu dönem coştum 🙂 ama iyi örnek değilim. Çünkü lahmacun, kelle paça, cips tükettiğim de çok oldu. Siz o an nefsinizi tatmin edecek kadar tadın benim gibi olmayın 🙂 bebeğimde sorun yok çok şükür ama yine de içinizin rahat olması açısından dikkat edin derim

7.ayıma girecem sofrada gördüğüm her zaman içtim bazen canım istiyor o zamanda alıp içiyorum ,, her şeyin illaki zararı var beslenme konusunu çok kasmamak lazım diye düşünüyorum 😌

Bensuipil vallahi içtim içiyorum doktoruma söyledim dayanamıyorum dedim içmesen iyi ama içiyosanda yapıcak bişey yok nefsini körelticek kadar iç dedi şimdi yemek garici canım çekerse soda içiyorum ama yemeğin yanında çekiyosa içiyorum 😳😳😳😳haftada bir tabi