Merhaba kızlar gebeliğinde kola içen oldu mu 🤦🏻♀️
Kola içmek
Dayanamayıp yarım bardak içtim 1 seferlik kendimi tutmaya çalışıyorum 🙄
Bensuipil canımın çok istediği oldu ama bi yudum bile içmedim 😊
Bensuipil ben canım istedikçe içiyorum yarım bardak . Başlarda hiç içmiyordum ama arrık son aylarda içiyorum canım istiyor
Hamileliğim boyunca canım istedikçe içtim şuan emziriyorum canım istemesin diye dua ediyorum 🙈
Ahhh keşke canımız istemese işte az önce dolapla cebelleştim onu içmemek için 😊😊 eşim üstüne yasak 🚫 yazmış son anda vazgeçtim bir bardak meyve suyu aldım geri döndüm 😊😂
Bensuipil ayy canım benimde canım çok istedi ama her bardağa koyup içmeye çalıştığım da esim aldı elimden 😏 aslında çok da iyi yapmış çünkü bebek olunca gaz sorunu olabilir yani zaten normalde de zararlı bi içerecek bi de hamileyken daha zararlı diye düşünüyorum ama çok canın isterse bir yudum al ☺
Abartmasan içebiliriz bence tutup iki litreyi kafaya dikmeyin de günde bir bardak için. Bence bu kadar da abartmamak gerek yemeyi içmeyi. İstediğimi az da olsa yiyip içemiceksem ne anlamı var.
Canım çok istediğinde içiyorum, yarım bardak veya 1 bardak. Eşim gözümün önünde içerse olcağı bu, hem yasaklıyo hem eve alıyo. Almasın madem 🙈☺
Ben içiyorum ya azar azar ama 😔
Valla canım cektikce iciyorum kisitlayamiyorum kendimi 😂
Bensuipil her ay içtim 🙂 son aylardayım hala içerim ama yarım bardak kadar. İsteğim geçsin diye. Ki hamilelikten önce hiç içmezdim. Nolduysa bu dönem coştum 🙂 ama iyi örnek değilim. Çünkü lahmacun, kelle paça, cips tükettiğim de çok oldu. Siz o an nefsinizi tatmin edecek kadar tadın benim gibi olmayın 🙂 bebeğimde sorun yok çok şükür ama yine de içinizin rahat olması açısından dikkat edin derim
Kola degilde sprite istiyor sürekli cnm arada küçük bi bardakla kaçamak yapıyorm bende
7.ayıma girecem sofrada gördüğüm her zaman içtim bazen canım istiyor o zamanda alıp içiyorum ,, her şeyin illaki zararı var beslenme konusunu çok kasmamak lazım diye düşünüyorum 😌