Kola içmek
Canım çok istediğinde içiyorum, yarım bardak veya 1 bardak. Eşim gözümün önünde içerse olcağı bu, hem yasaklıyo hem eve alıyo. Almasın madem 🙈☺
Ben içiyorum ya azar azar ama 😔
Valla canım cektikce iciyorum kisitlayamiyorum kendimi 😂
Bensuipil her ay içtim 🙂 son aylardayım hala içerim ama yarım bardak kadar. İsteğim geçsin diye. Ki hamilelikten önce hiç içmezdim. Nolduysa bu dönem coştum 🙂 ama iyi örnek değilim. Çünkü lahmacun, kelle paça, cips tükettiğim de çok oldu. Siz o an nefsinizi tatmin edecek kadar tadın benim gibi olmayın 🙂 bebeğimde sorun yok çok şükür ama yine de içinizin rahat olması açısından dikkat edin derim
Kola degilde sprite istiyor sürekli cnm arada küçük bi bardakla kaçamak yapıyorm bende
7.ayıma girecem sofrada gördüğüm her zaman içtim bazen canım istiyor o zamanda alıp içiyorum ,, her şeyin illaki zararı var beslenme konusunu çok kasmamak lazım diye düşünüyorum 😌
Minimini04 ben 1 kere 1 çay bardağı içtim 🙈
Ben nerdeyse 4 yılda bir kez içmişimdir, şuan 34. Haftamdayım canım inanılmaz istiyor son zamanlarda 2-3 kez içmişimdir ama tedirgin olmuyor değilim son zamanlar aZıttım gibi geldi hamur işi kola 🤦🏻♀️
Bensuipil ilk aylarda hiç içmedim canım açıkcası pek canımda istemedi ama son aylara girdim artık arada çok canım çekerse 1 bardak içiyorum insanlar sigara kahve yapıyor sonrada doktor strese girmenin daha zararlı olduğunu söyledi diyorlar kola çok daha masumane geliyor bana kasma bu kadar kendini 😊
Doktorun günde 1 bardak kolanın hiçbir zararı olmaz dedi bana tabi öyle dedi ye her gün içmiyorum ama benim mide bulantıma kola ve maden suyu iyi geliyor diye hangisi varsa biraz içiyorum mide bulantım veya ekşimem çok olunca 😏🤔
Ben de arada dayanamayıp çok çok az içiyorum ama benim de mcdonalds a zaafım oluştu resmen her daim aklımda ne zaman avm ye girsem yemek istiyorum yiyorum sonrada vicdan azabı çekiyorum😫😫
Hamilelikten önce canım istemezdi ama bu ara çok canım çekiyor özellikle pepsi olacak 🤪 arada dayanamayıp içiyorum bir bardk 🙈