Ruyam34 Essin evet aynı daha fazla riskli oluyor çünkü dışkısını yapma ihtimaline karşı ve dahada kilo almaması için . Umarım suniye gerek kalmadan gelirler
Essin Fison Bana hem dr yaptı hemde dogumhaneyi gez dedi ebe de gelmişken çatı muanesi yapalım dedi. 2 cm bi aciklik var bekliyoruz . Belirti yok inşallah çok beklemezler bizi 😊
Esrateke Essin 39+2 olduk, belime giren sancı ve karnımı gerdiren bebeğim 🤦🏽♀️ Mide bulantım, baş dönmelerim, mide yanmalarım dayanılacak gibi değil gelmiyor kızım 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Hurma yemekten içim dışıma çıktı 😩 sizde de bunlar oluyor mu?
Essin Esrateke Benim de ara ara bu durumların oldu. En çok topuk ağrısı bel ağrısı ve özel bölge ağrısı çekiyorum yataktan dönmek kalkmak işkence gibi çok sizilatıyor beni, rabbim kolaylık versin insallah
Fison Essin inşallah canım ya vallahi çatlayacağım artık diğer bebişlerim böyle bekletmemişti bu gelmez oldu 😅 çatı muanesi de yapmadı doktor anlamadım gitti yapsa belki yola dönerdi
Yukselen Kız mı erke mi bebişler bende 38+5 im kızım olcak hala tok yok 😄 eşim de gelemedi görevde daha doğmasını istemiyorum.
Essin Yukselen Benim ki erkek inşallah eşinizin yanınızda olduğu zaman doğumumuz başlar. Sağlıcakla kavuşursunuz 🙏😊