Fasulyemmm Tgbanne Banada ailem öyle söylüyor erkek olucak diye otomatikmen bende öyle hissediyorum 😁
Fasulyemmm Tgbanne aşerdiğim şeyler genelde meyve oluyor. Ama tatlı sevmiyorum daha çok ekşi ve tuzlu istiyor canım. Senin var mı canının istediği bir şey?
Haticeilginaz Ps15 ah kuzum aynen banada hiç gelmicek gibi geliyo 😂 hayır bide yaz geliyo millet gezcek biz yataktan cikamicaz diye Korkuyorum 😂😂
Ps15 Haticeilginaz off çoğu kişinin geçmiş bulantıları bizim ne zaman geçer acaba bir de yazın böyle hiç çekilmez😥
Haticeilginaz Ps15 birde ben tavuk fabrikasnda çalışıyorum ☹️ benim ilk gebeligimde hiç yasamdim hamile değilmişim gibiydi 9 ay çok rahattim busefer çok farklı..
Fasulyemmm Ps15 ben şuan 10 haftalığım bu zaman kadar hiç midem bulanmadı fakat iki günden beri midem bulanıyor.
Ps15 Haticeilginaz ay Allah kolaylık versin canım en ufak kokuda midem kalkıyor😔 ben de çalışıyorum sıkıntı yok ama yol uzak o yoruyor biraz😕
Haticeilginaz Ps15 daha tahmin yok ben 10+3 teyim 10mayista kontrolüm var ozaman soylicekmis 😊😊😊 arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz onada 12.haftada söylemiş 😊😊 senin varmi bı tahmin 😊
Ps15 Haticeilginaz biz de 6sında gideceğiz 13ken bir tahmin yaparız dedi bu haftalarda yanılma çok olduğu için söylemek istemedi😄
Haticeilginaz Ps15 hadi hayırlısı 🤗 doktorun tecrübesi ultrason cihazinin kalitesi falan farkediyo kuzum inşallah kesin öğrenirsin gidince 🤗 ilk başta hiç hevesim yoktu sağlıklı olsun yeter diyodum sonradan çok heveslendim meraklandim ,😂
Ps15 Haticeilginaz ben doktoruma güveniyorum cihaz falan da çok iyi ama çok sakin az konuşan bir doktor emin olmadan söylemek istemiyor burda değişenleri gördükçe böylesi daha iyi diyorum😄 benim de ilk çocuk ikinciyi gözümüz yemez galiba tabi Allah bilir😂 o yüzden çok merak ediyorum başından beri tabi önemli olan sağlıklı olsun inşallah hep dua ediyorum🙏🏻
Tgbanne Fasulyemmm canım bnde meyve aşeriyorum amaaa cok ekşi yemiyorum , genelde tuzlu yiyorum , tavuk yiyemiyorum 🥰
Duygu202420 Aysii 12+3 haftalık bende 🤲🏻 mide bulantısı yanma ağızda ekşi tat açım ama iştah yok koku zaten böyle bir burun olamaz ama inşallah hepsi geçecek onu kucağımıza aldığımızda😘❤️🥰