Dudus Rbs111 sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahhh ilk mi sizin erken olucak ama ne doğum düşünüodunuz
Rbs111 Dudus canım benim biraz korkum var o yüzden Sezeryan düşünüyorum . Ama eğer açılma olursa herşey düzgün giderse normal doğumda olabilir . Su gelmesinden nişan gelmesinden çok korkuyorum psikolojik oldu sanırım korkumu yenerim inşallah 😞
Elifilayda Merhaba güzel anne adayları bende 3.bebeğimi bekliyorum nasipse 9+5 olduk süpriz oldu biraz ama diğer ikisi kadar heyecanlıyım sezeryan olacak kasım 10 gibi dedi doktorum korkuyorum biraz
Slnns 11. Haftamdayım 16 kasım görünüyo doğum tarihi. Geçen hafta muayene de plasentada kanama var dedi endişeliyim😬 inşallah hepimiz hayılısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Haticeilginaz Selam tatlis hamişler ☺️☺️☺️ bende ikinci cocuguma hamileyim 10+2 😊 19 Kasım tahmini doğum hayırlısıyla tabiii bulantilar bel ağrısı tansiyon düşüklüğü 🤦🏻♀️ Kasım gelirmi bilmiyorum 🤦🏻♀️🤣
Fasulyemmm Tgbanne bir çok bebiş olucak sanırım aynı günde. Bebişinin cinsiyeti hakkında bir şey hissediyor musun 😊