Esrahiramirac Ceydef inşallah canım ya bide hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alsak tüm mücadale başlasa 🤣🤣🤣🤣
Esrahiramirac Pinarlgn don mu 🤭🤭🤭 bizim burda hava güllük gülistanlık kısa kollu dolaşıyoruz bardak dibi mürabek soğuk namına birşey Yok 🧐🧐
Ceydef Esrahiramirac ben bu gün bebişin eşyalarını yıkadım bütün çarşafları yıkadım başkada bişey yapmadım 😂😂 (makine yıkıyo ama ben yıkadım diyom çaltırma kalabalık görünsün) 😂😂😂
Esrahiramirac Ceydef 🤣🤣🤣🤣 yarına biter nasipse benim iş senin yolun baya uzun 🤣🤣🤣🤣 Doğuma kadar bir bir 🤫🤫
Ceydef Esrahiramirac izmirdeyim bende burda havalar güzel valla tam işleri halletmelik hava yarın ütü yaparım bebişin mobilyası cumartesi günü gelcek 1 hafta havalanırken mobilya o arada koltuklarımı yıkarttırcam sonra işlere sağlamca koyulurum inşallah 😂
Ceydef Esrahiramirac bebek arabası aldın mı canım iki üç model var aklımda seninde fikrini alayım bi tek bebek arabası kaldı alınacak
Esrahiramirac Ceydef ohhh İzmir çok güzel yer bayılıyorum izmire bende denizlideyim yalnız mobilyayı bi kaç kereden fazla silmen gerek benim kızın gözüne talaş gibi birşey yapışmıştı ilk doğunca o kadar sildik havalandırdık ama bi şekilde olmuş dikkat et man ha 🙄
Esrahiramirac Ceydef canım benim ikinci olduğu için kızımdan kalan var öyle bi markalı birşey almadım 3 teker aldım ama daha rahat diğerlerinden oda takımına katmıştık baya da ucuza geldi 350 miydi neydi 2 sene önce
Esrahiramirac kural3iye biz biraz aceleci çıktık 🤣🤣 ama benim erken yapmam gerekti şuan 2. Yi yapıyorum
Esrahiramirac kural3iye bitmiyor ya 😫😫😫 biraz rahat olsak hiç iş olmaz aslında ama bide evde çocuk varsa heryer heryerde oluyor
Ceydef Esrahiramirac ahhh ahhh mobilyacılar aradı bu gün getircez dediler mobilyaları motor taktım kendime sabhtan beri bebişin eşyaları falan hepsini diğer odaya taşıdım sildim bebek odasını temizledim dipten değil tabi illa yumurta dayanması gerekmiş bana hızlanmam için 🤪🤪🤪 yorgunluktan maf oldum valla
Esrahiramirac Ceydef al bendende o kadar öldüm yorgunluktan bitti şükür bir iki iş kaldı ama kaldır bindir mahvoldum 😩😩😩 yardım edenin varsa çağır bence
kural3iye Ceydef İyi yapıyosun cnm bnm annem kardeşlerim falan yaptığı İçin çoğunu pek bişi yapamadım ben bu halimle,erken yapmakla iyi yapıyorsunuz
Ceydef Esrahiramirac bu saat oldu anca geldi mobilyalar bide yanlış getirmişler 😯😯🤭😤 offff yarın getireceklerini söylediler ya sürekli mi ters gider bi insanın işleri 😩😩😩😩
Esrahiramirac Ceydef vardır canım bi hayır sıkma canını benim komple bitti artık şükür mobilya beşik mi aldın yoksa komple oda takımımı
Ceydef kural3iye zor olanı bitireyim diğerleri zaten günlük yaptığımız işler benim ailemde uzakta ha diyince gelemiyolar o yüzden onları çağırcam ama gelmeleri yine uzucak bi yerlerden başladık bakalım
Ceydef Esrahiramirac oda takımı aldık büyüyen beşiklerden aslında bana kalsa almam daha şimdiden büyüdüğü zaman kendi seçsin diyoum ama eşim tuturdu