Fatma48 Mrvgns canım bende yumurtlama gününde 3 gün günü değerlendirdim. Adetime 10 gün var bend eyapmak istiyorum test ama korkuyorum. Ya negatif çıkarsa. Yani tuhaf duygular içerisindeyim. Belkide çok istediğim için böyle hissediyorum.
Fatma48 Mrvgns var canım ama inanki değerlendirmeden sonra içim içime sığmıyor acaba psikolojikmi diyorum. Çünkü çok erken. Ama bir o kadarda istiyorum. 🧚 😘
Nurrr190 Tugbaevrankaya ben yaptığımda çizgi yi hissettim yani çok az gözüküyordu belirgin değildi negatiftir
Sdt Mrvgns kan testi yaptır canım o daha garanti oluyor ama çıkmasa bile döllenme zamanına göre değişiklik gösteriyormuş
Mrvgns Sdt erken testlerden denemek lazım aslında ama negatif görmek istemiyorum bekleyeceğim biraz daha o yüzden
Demrl Nurrr190 benim ikinci çizgi çok belliydi ben tesadüfen öğrendim öylesine yapmıştım mucizem öyle geldi bana 😊 adet oluyum diye dua ediyodum çünkü tüp bebek başlanacaktı hiç ummadığım zaman oldu
Nurrr190 Mrvgns ben de aynı bir kez yaptım ben yaptığımda çizgi yi hissettim yani çok az gözüküyordu belirgin değildi negatiftir Adet gelmedi daha