Elwing6 17.haftamdayim bazen kramp seklinde oluyor herhlde o zaman da tekmeliyor diyorum ama tekme falan hissetmiyorum 🙄
Askkokuluyavrum Papatyapapatya hehehe bana bazen oluyor çok sık degil arada sırada 😬 bugün hic yok ne yaptimsaa hareket hissetmedim 🤧
Offfmom Scb ay ben daha hissedemedim sanırsam :s pıt pıt bişyler oluyor bazen ama böyle senin anlattığın gibi net bir tekme olsa hissederdim heralde😁
Scb Askkokuluyavrum bende 18 haftamı doldurucam dokunusu pıt pıt atarken gördüm bende ilk defa yaşıyorum ve cok guzeldi
Scb Papatyapapatya benimde o pıt pıt atmasını gördüm belirgindi karnım da kalbim atiyo gibiydi cok şaşırdım hatta 😊
Scb Kahramanlar masallah canim benim ilk oldu bugün 18 haftamı doldurucam bende o haftalarda biraz daha hareketlenir benimkide 😊
Birkedibirbebek Askkokuluyavrum ben de 18 haftalık 54 kiloyum ve benim de sert vurduğunda dışardan görünüyor kişiden kişiye değişiyor demek ki ☺️
Askkokuluyavrum Birkedibirbebek demek ki canim çok enteresan geldi bana ama benim içerdeki yağlardan görünme imkanı zaten yok ultrason da bile çok içerde plasentam geride sanırım 😂 bende 30. Haftalarda falan görürüm belki