Ftmrt Berna_oz ben yaptırdım ama yaptırdığıma pişman oldum çıkan sonuçlar yüzünden boşuna evham yapıp detaylıya kadar uykusuz geceler geçirdim 😏halbuki ikili testim normaldi 😔
Berna_oz Yasemincifci benim sonucum çıktı yarın doktora gideceğim ama referans değerinden yüksek bir değer var. Sizin AFP değerini kaç çıktı?
Berna_oz Yasemincifci östiriol serbest (uE3)0,737 AFP (3lu test) 26.6 HCG (üçlü) 21259 benim online sonuç sayfamda bunlar çıkıyor canım. Daha grafik üzerinde göremedik yarın gorucez inşallah hayırlısıyla. Mom diye bişey yazmıyor suan
Berna_oz Ftmrt herkes ikili normalde üçlü yaptirmayin yanıltıcı oluyor diyor ama yaptırdık bizde bakalım doktor nasıl değerlendirecek. Ayrıntılı kaçıncı haftada oluyor?
DemetDigesu Ikılı uclu tarama testlerı genelde yanlıs sonuc verıyor ınsanı strese sokuyor maddı durumuzun ıyıse fetal dna nifty testı yaptırın %99 dogru sonuc verıyor ve erkenden cınaıyetını ogrenıyorsunuz 11. Haftalıgım yarın kan verıcem test ıcın
Berna_oz DemetDigesu evet kesinlik söz konusu değilmiş. Sizin dediğiniz test sadece kan verilerek mi yapılıyor?
Berna_oz Yasemincifci online değerlerim seninkine çok uzak değil sanki canım inşallah grafikte de bir sıkıntı çıkmaz normal olur
Yasemincifci Berna_oz değerler normal yazıyorsa yine sıkıntı yoktur canım onlinede yazıyor değerler normal diye sende en yazıyor
DemetDigesu Berna_oz evet canım bır tup kan alıyorlar her sehırde anlasmalı oldukları hemsırlerı var eve gelıp alıyorlar cok rahat..