Mihrimahirem Kelebegimmm içeriğine baktım zaten 6. Aya kadar ancak içinde jelatin var diye diye bastırdım kendimi 🤦🏻♀️
Mihrimahirem Mom72626 bende şekerli şeyleri hep evde yapıyorum zaten pek yiyemiyorum o konuda sıkıntı yok ama bu jelibon isteği nerden geldi hiç anlamadım
PnrG Yaa bende hep tuzlu cips yemek istiyorum baharatlı falan değilde. Canım isteyince yiyorum yani napim nefs işte 😒 sağlıksızda olsa canımız çekiyo 😂
Tiredmother Mihrimahirem Abartmadan ye gitsin bi şey olmaz 😄 üç dört paket cips yediğimi biliyorum sonrasında vicdan oluyo ama canm istiyo durduramıyorum napayım🤷🏻♀️
Tiredmother Mihrimahirem cipsten bi şey olanı görmedim boşver o kadar irdeleyince her şey sıkıntı gdo lu 😂
hunilimom Mihrimahirem nefsini koreltmek adına bi iki tane ye canım bende yiyorum arada kaçamak yapıyorum cips
Naz2li1 Ayy 🤣 bende sürekli şalgam içiyorum acı tatlı fark etmiyor sabah akşam nolacak halim bilmem 😀😀😀😀
Scldgtkn Ben zararlı zararsız herşeyi yedim yemeyede devam ama abartmdan nefsi köretlcek şekilde birşeycik olmaz yemeden de duramazsım hamilelik hormonları seni rahat bırakmıyor 😂