Mihrimahirem Kızlar son 6 senedir hazır gıda yememeye çalışıyorum, yersem de helal sertifikalı ürünler olsun diyen ben, hamileliğimde canım patates cipsi ve jelibon istiyor, rüyalarıma giriyor sürekli haribolar falan 🤦🏻♀️ Aldım yedim vallahi biraz önce bir paket, ne yapmak lazım zararlı şeyler konusunda, yerine şekerli şeylrt yiyeyim diyorum yine de aklımda
Sinem21 Mihrimahirem aklında kalacağına midende kalsın😂 ben hep bu kafayla gidiyorum ama 6 aylık hamileyim 1 kez cips yedim daha da yemem sanırım nefsi köreltmek lazım
1ogrencianne Mihrimahirem canın istiyorsa ye arada bir kendine zorlaştırma bence. benim canım isteyince cips yiyorum çok sık olmasa da. kilo da almadım bebeğimin kilosu da iyi çok şükür. yemeyince kendime zulm oluyor aklımda kalıyor yemek daha iyi böyle durumlarda
[silindi] Mihrimahirem evde yap canım kendine tatlını ya da tarçınlı su ile bastır ama çok canın çekiyorsa da rüyalarına girecek kadar kendini de çok kasma şimdi yediğimiz meyve sebzeler de masum değil
A_S_K Mihrimahirem bu kadar kadmayın bence ya da ben çok rahatım. Canım istiyorsa istediğimi yiyorum. Zararlı şeyler yani cips çikolata ımm kek jelibon yedimmi hatırlamıyorum ama severim yani telafi etmek için sağlıklı birşeyler tüketin geçsin :) Dert etmeyin bence bu kadar sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻
Mihrimahirem Sinem21 bende hani cips neyse de evde de yapılabilir ya jelibon jelatin var içinde dddim, 25 hafta olmak üzereyiz, rüyalarıma girdi artık aldım en son 🤦🏻♀️
Mihrimahirem Sinem21 bi paketi açtım yedim 1-2 tane yeter dddim sonra gidip gelip bu da son, sonra bi daha Sonra bi daha bi baktım elimde boş poşeti kalmış 🥺🤷🏻♀️
Rugiyya canımın çektiği herşeyden yiyorum ben cips cola falan..yanı yemezsem bi türlü aklımdan atamiyorum şükür sorunsuz irerliyoruz
1ogrencianne Mihrimahirem kafana takma bence yediysen afiyet olsun vicdan azabı çekme hamileliğin normal zamandan farkı yok ki cipsle jelibon herkese zararlı öyle düşün 😊
Mihrimahirem Kelebegimmm içeriğine baktım zaten 6. Aya kadar ancak içinde jelatin var diye diye bastırdım kendimi 🤦🏻♀️
Mom72626 Mihrimahirem ben hamile kaldığımdan beri jelibon,lolipop ve hazır kek istiyorum alıp yiyorumda. Dün eden yedim. Dondurma jelibon hepsini yiyorum. Dikkat etsem de bir takım şeylere karşı koyamıyorum 🙄🙄😀
Mihrimahirem Mom72626 bende şekerli şeyleri hep evde yapıyorum zaten pek yiyemiyorum o konuda sıkıntı yok ama bu jelibon isteği nerden geldi hiç anlamadım
Burcak61 Mihrimahirem bende 3 ve 4 ay arasında çok fazla yedim jelibon doktora da sormuştum çoknyemek istiyorum diye aşırıya kaçmadan yiyebilirsin dedi