gdaslik Hilalcolak bizim 12. Haftada söylenen cinsiyet sonradan değişti. Sen yine de öğren ama değişebilir hemen alışveriş yapmaya başlama
sevgitekes Hilalcolak bana sormadan doktor 9+4 te büyük ihtimal erkeğe benziyo dedi ama tahminde bulundu cuma yine çağırdı bakalım
Kkkozreee Trkmn bana 13 haftada erkek dedi ama belli değil dedi suan 14 ama şüpheliyim hala doğru mudur ki ya
Trkmn Kkkozreee bende şüpheli yaklaşmıştım beklemiştim alışveriş yapmak için değişenlerde olabiliyor çünkü🤷🏻♀️☺️
Diilekk21 Bende bunu çok merak ediyorum 13 haftalık olduk gidip öğrenmek istiyorum sonrada ya göstermezse ya sonradan farklı bişey denirse diye biraz daha merakımı erteliyorum 😊
Hilalcolak Diilekk21 canim ben bugun gittim 12+1 belli oldu ama bebekten bebege degisir o durdugu sekile bagli
Sumru4 Hilalcolak 12+6 da ilk kez doktoruma gitmişken beklemiyordum. Dedim doktor hanım cinsiyeti belli değildir demi? Yoo belli erkek dedi.. Cinsiyet tahmininde iyi olduğu söyleniyor doktorumun ama yine de acaba diyorum...
sevgitekes Hilalcolak bizimde belli oldu doktor baya inceledi erkek bu dedi pipisini gördüm😁 ama üç dört hafta Bekliycem sonra soyluycem herkese 11+3 üz