Ftmemne Oguzkagan65 ya şu mayasız lavaş lar varya onlardan tüketebilirsiniz. Bir deneyin emin olun yanmanız gececek
Nerm7n Oguzkagan65 Canım yediklerini gözden geçir. Kızartma,yağlı ağır, baharatlı yiyeceklerden uzak dur. Mide suyu çıkarıyorsan kuru ekmek ye suyunu alır midenin
Oguzkagan65 Nerm7n ya hiç öyle ağır şeyler yemiyorum inan ki ama sabah arkadaş börek üzatınca az bişey aldım böyle oldum
Irmakdkm Oguzkagan65 4. Haftalıktan beri yanıyo bu aralar daha fazlalaştı en azından rahat uyuyorum onu içince
Huzur20 Oguzkagan65 Gaviscon rennie hicbir faydası yok bak bana maden suyu iyi geliyo bide onu dene bence
Huzur20 Oguzkagan65 Bak ben pantpas içiyorum 2 gün midem yanmiyo resmen 8ay çekmiştim şuan 39+6yim ve pantpas içiyorum kurtuluyorum
Ebr_3534 kocisininprensesi bende başkasından duymuştum ve kefiride çok severim aslında midem yandığında içtim eşim almıştı hemen kesti ve 2 haftadır tık yok allaha şükür çok iyi geldi deneyin mutlaka o olmazsa yoğurtta çok iyi geliyor
Slngkhn18 Valla süt içtim yoğurt yedim soda geçirebilecek ne varsa yaptım yedim içtim hiçbirşeyin faydası olmadı bende. Ciğerilerim yanıyo sanki hiçbirşey geçirmiyo mide yanmamı Allahtan son 6 gün 6 gün sonra doğuma giriyorum kurtulucam bu sıkıntılardan inşallah. En çok mide yanması beni mahvetti
Elifkandil Oguzkagan65 Soda,elma ve salatalık bunlar benim midemi rahatlatıyor sizede iyi gelebilir☺️Geçmiş olsun.
kocisininprensesi Ebr_3534 canım söyledikten sonra bir kaç kez daha içtim evet düzenli içince kesiyor yanlız 🙏🏻 Allah razı olsun kuzum vallahi gündüz iki üç saat rahat uyudum🙏🏻