Cansutnc Makat geliş dedikleri pozisyonda şuan bebeğim yani dönmedi 30. Haftadayız normal Doğum için ne yapabilirim acaba bir zararı olur mu bebeğe
Burcu3572 Cansutnc benim de öyle idi düzelmedi canım hiçbirşey de yapmadım ben korktum hep sezeryan oldum
Balkaymak61 Cansutnc değişir 36 haftaya kadar pozisyon değiştiriyor bebekler benimkide 32. Haftada döndü doğum pozisyonuna ☺️
Belinya Burcu3572 30 a kadar nasıl olursa öyle mi kalıyor kızlar. Yoksa değişiyor mu. Benim 26. Haftadan beri baş gelişli değişir mi acabaa
SnmGzi Belinya 26 hafta normal değişebilir benimde öyleydi şimdi makat gelişli 33 cü haftamdayım bekliyorum dönmesini ☹️
Burcu3572 Belinya benimde 20 haftadan beri hep ters dedi doktor 36 da ters olunca 37 sezeryan olmuştum sağlıkla gelsin de
anapanda12 Benim bebeğim de bi baş aşağı bi makat gelişine geçiyor. 38 e kadar posizyon alıyorlar zaten daha var doğuma çok da zorlama bebeğide darlamaya gerek yok keyfi sağlığı nasıl iyiyse öyle olsun. Zamanla döner inşaAllah🤲🤗
Yigitalpinannesi Bizimde makattan gelis dedi doktorumuz sezeryan olmak istemiyorum ama doktorum %90 sezeryan dedi ve bu duruma cok uzuluyorum.
Ezgiadgzldmr Yigitalpinannesi canım bende 29 haftalığım benim ki de dönmedi ama daha var dönmezmi ki direk neden sezeryan dedi doktor acaba bu haftalar dönmüyorsa daha dönmüyor mu acaba
Yigitalpinannesi Busrali5858 ben 26 haftalikken soyledi 22 nisanda gel bi daha bakalim annesi dedi ben normal dogum yapmak istedigimi soyledigim icin belkide bana ters oldugunu soylemis olabilir insallah doner diye ümit ediyorum.
Yigitalpinannesi Ezgiadgzldmr Bende bilmiyorum canım sadece 6 aylikken dogum pozisyonu aliyomus bebekler ama benimki hala tersmiş.
Ezgiadgzldmr Yigitalpinannesi olabilir canım olsun sezeryan oluruz hayırlısı neyse o olsun hem döner belki benim ki de ters şuan 2 hafta sonra yine var kontrolüm bakalım o zaman 31 haftalık oluyor bakalım ne dicek doktor
Yigitalpinannesi Ezgiadgzldmr Tabi oyle canim saglikla kucagima aliyim evladimi normal sezeryan hic fark etmez insallah Rabbim onlari bize bagislar.❣