Cantanem44 Kızlar geldi çattı büyük gün yarın spinal sezeryan olacağım dualarınıza talibim😊Ne olur dua edin çok korkuyorum ilk deneyimim olacak 😳 12 den sonra açım uyku tutmuyor gözlerim ve başım ağrıyor😒sabah kaçta olacağı hakkında hiçbir bilgim Yok hazırlıklar tmm annem yanımda refakatçi olarak 😀hayırlısıyla olup çıksaydık sağlıcakla oğluşla dua edeceğim korkuyorum ya😞😞😞
Gull9186 Cantanem44 sağ Salim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah 🙏🏻 Sezeryan senin tercihin mi ?
Seherr Cantanem44 hiç korkma canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😇 inşallah ağrısız sızısız bir doğum yaşarsın ne güzel kavuşucaksın bizim daha çok yolumuz var inşallah biz bekleyenlerde geliriz bu mutlu güne 😍
Cantanem44 Gull9186 ilki normaldi bu da normal görünüyor ama 4 kilo üstü görüldüğü için doktor normale zorlamayalım dedi üstünün olma ihtimali yüksek dedi birde haftasından ileride gidiyordu🤔
Cantanem44 Seherr amin canım Allah razı olsun darısı zamanı geldiğinde size olsun inşLlah zaman çok hızlı geçiyor hiç anlamıyorsun😄
Cantanem44 Aienma baştan beridir korkuyordum canım ilk çocuğum normal doğumdu ikinci bebişime birazda benim payım büyük😳😊
Nazoliii Cantanem44 hayırlısıyla kucagina alirsin bebeğini insallah canim 2. Kez sezeryan olacak birisi olarak söylüyorum inan iğneyi hissetmiyorsun 😊 hayırlı doğumlar insallah 😊
Nazoliii Cantanem44 ignenin boyutunu görmedim bile 😂 sadece hissettigim kolonyali bezle sirtimi siler gibiydi bende hryecanla bekliyordum beni yatirdilar megerse iğneyi vurmus 😂 acima vs yok gercekten 😊
Cantanem44 Peki iğnenin içine sakinleştirici takıyorkar mı yanı bunu hisseden o anı kuğu gibi hisseden var mı?😎
Tazeannes Kaç hafta önce gidiyordu bebeğiniz 4 kilo görünüyor demissiniz biz baştan beri iki hafta önde giderken şuan 4 hafta kadar önden gidiyor kaç kilo doğacak bebeğim merak ediyorum 32 haftaligim 2500 Gr görünüyor bebegim
Cantanem44 Tazeannes çokta kilolu değil aslında korktuğumu sürekli belirttim 😞 en son 4.200 dü AC ve BDB önden gidiyor FL haftasında 😀