Gulsahhatuun Kızlar ben 15 haftalık hamileyim , yani 4 aya 1 haftam var. Ama sadece 1 kilo aldım (Çokta mutluyum bu durumdan😅🤦🏻♀️ ) Çünkü normalde de çok zayıf bir kız değilim o yüzden irileşmekten korkuyorum . Bir yandan da az mı aldım diyorum . Burda sizler yazıyorsunuz 4 aldım 5 aldım ben şok oluyorum 🙊 Acaba ben de mi bir sorun var ?
Nalinnn Gulsahhatuun bende 13 haftaya girmek üzereyim ama yarım kilo verdim kilo almadım bile doktorum gayet normal karşıladı
FSCMK Gulsahhatuun canım bende 1,5 2 arası aldım 14+5 yani güzel gidiyor hiç kafana takma asıl 4 5 kilo alanlara şaşırıyorum hemen nasıl alıyorlar diye doktorum fazla kilo almamaya çalış dedi düzenli beslen dedi
payidar Gulsahhatuun 4. Ay bitip 5. Aya girene kadar hiç almadım şimdi iflah olmaz bir şişkoyum 🤦🏻♀️😂
Elininanasi Hayr sende sorun yoktur.herkesde farkli tabi.zayiflar cok aliyo genelde mesela bende cok kilo aldim.ben 20 haftam tamamdir.yarin olcdurucem bakalim ne kadar almisim
Yasemincifci Gulsahhatuun ben 20. Haftaya kadar hiç almadım hatta zayıfladım geri eski kiloma döndüm sonra kilo almaya başladm
Ggizemsnl Gulsahhatuun yok canım ne sorunu zaten 6. Aydan sonra alırsın. Ben 20. Haftada 3 kilo aldım ama pis boğazım hiç durmuyor habire yemek düşünüyorum. 😂😂😂
Gulsahhatuun Ggizemsnl Sorma ben de şuan habire yemek yiyiyorum artık başlarım herhalde almaya 🤦🏻♀️😅
25agustos Gulsahhatuun bende aynıyım canım ama 20 haftayım bu aralar iştahım çok arttı bilemiyorum ne olacak 🤷🏻♀️
nesli2018 Gulsahhatuun canım ben 37 haftalığım toplam 5 kilo aldım, ilk üç ayda da 4 kilo vermiştim. Hamile kaldığım kilodan 1 kilo fazlayım yani şu an :) takma hiç bebek sağlıklı olduktan sonra böylesi daha güzel ☺️
Dezehs nesli2018 nasil yapiyorsun cnm onu bende cok kilo almak istemiyorum sadece sabah ekmek kullanıyorum
GuelGltkn Gulsahhatuun bende 15 haftaya girmek üzereyim ve kilo almadim mutluyum zaten ilerleyen zamanda gelcek kilolar 😄 benim kiz kardesim benden 3 hafta önde ve 6 kilo aldi ama cok istahi acildi yani simdi alinan kilo anne aliyo bebek degil 😄
d190516 Gulsahhatuun gayet normal hatta bazıları senin haftanda almayıp veriyorlar ben 23 haftalığım 4 kilo aldım 🙃
Tugcesmsk Gulsahhatuun herşey den öte kaç kılo ıle hamıle kaldıgımız önemli. Eger kilolu hamıle Kalınırsa az kılo alınır. Kısı cok zayıfsa alması uygundur. Kaldı kı hepı topu 16.haftada150gram civarı olan bir bebek ıcın 5 kılo da fazla olur. Diyetisyen tavsiyesi
nesli2018 Dezehs benim hamilelikle beraber iştahım kapandı isteyerek hiç bişey yapmadım :) normalde yediklerimden bile soğudum ki ben çok iştahlıyımdır kısmet böyleymiş ama normalde kilolu olduğum İçin iyi oldu 😂
Bebebebem 8 haftalik gebeyim 4 kilo aldım inanirmisiniz nasıl becerdim bilmiyorum ama oldu canım herşeyi istiyo valla acayip bi aserme var herşeyi yiyorum mide bulanmam da yok öyle 65 kiloyum bu arada 😂