Ftmemne Seheryazarel net olarak kalp sesini 7+2 de duyduk 6 haftalıkken kalp atışı alındı ama dinlemedi.
Seheryazarel Ezgi2019 inşallah beni de bu hafta çağırdı doktor kalp atışı için bende görürüm miniğimi
Ezgi2019 Seheryazarel görürsün merak etme görmessen de telaş etme geç gören var kalp atışını geç duyanda var merak etme mesela ben daha kalp atışını duymadm haftaya kısmetse ☺️
Seheryazarel Ozlememrahh sizin keseniz kaç cm di yanlış yere bakmışım 3.08 mm ama doktor kötü birşey söylemedi haftaya kalp atışları için çağırdı küçül kese mi doktoru arasam mı
Safiye12 Seheryazarel canim şu an senin durumunla benim durumum aynı ama hamileliğin nasıl ilerledi senin kese boyutuyla belkide kucağına almışsındır ama😊
Seheryazarel Ozlememrahh akademi doktor kesem için 3 mm büyümüş sadece dedi haftaya gel dedi bana sıkıntılı olabilir diye konuştu böyle durum yaşadı. Mı yaşayan tanıdın mı
busrakaripek Seheryazarel yolk sac dam nedir 🙈🙈 bende kese için cuma günü gideceğim ama bunlar nedir bilmiyorum, aydınlatır mısınız?