Seheryazarel Arkadaşlar 5 haftalık gebeyim Cumartesi doktor keseyi gördü 5.1mm dedi yeri güzl dedi ama yolk sac dam bahsetmedi.haftaya kalp atışını duymak in çağırdı.hiç kanamam vs olmadı çok şükür sizce kesem küçük mü doktor birşey demedi sonucu yolk sac ile ilgili de ne olur bilenler söyleşin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Ftmemne Seheryazarel bende 5 haftalıkken sadece kese göründü. 6.haftada yolk salc göründü. Erken yani. Sizin için telaş yapmayın
alyavetuna Seheryazarel son adet tarihim nedir kuzum ben daha gitmedim doktora 6 mart adet tarihim. Gitsem görünür mu
Ezgi2019 Seheryazarel gebelik kesenin içinde yuvarlak olan şey yolk sac kesesi bebek kenarında oluşuyo . Herhangi bi sıkıntı olmadığı için belki söylememiştir
Ozlememrahh Bence benim doktorum da ilk aynısını söyledi 1 hafta sonra kalp atışını dinledik şimdi 12 haftaligiz 😍
Seheryazarel Ozlememrahh sizin keseniz kaç cm di yanlış yere bakmışım 3.08 mm ama doktor kötü birşey söylemedi haftaya kalp atışları için çağırdı küçül kese mi doktoru arasam mı
Seheryazarel Ozlememrahh akademi doktor kesem için 3 mm büyümüş sadece dedi haftaya gel dedi bana sıkıntılı olabilir diye konuştu böyle durum yaşadı. Mı yaşayan tanıdın mı
Ftmemne Seheryazarel net olarak kalp sesini 7+2 de duyduk 6 haftalıkken kalp atışı alındı ama dinlemedi.
Pinkk30 Yolk sac icin erkennn dur daha bismillah kese once görünür sonra digerleri icini ferah tut. Ben 7+2 de gormustum
alyavetuna Ezgi2019 tam bugün 4+5 im gidesim var ama kese yok bişey yok falan olumsuz bişey derler diye gitmiyorum 6 haftayı mi bekesem diyordum🙈
Seheryazarel Ezgi2019 inşallah beni de bu hafta çağırdı doktor kalp atışı için bende görürüm miniğimi
SecilD alyavetuna bence de kesinlikle beklemelisin. 5+5 te kese var bebek yok deyince çok takmıştım kafaya
Ezgi2019 alyavetuna kesenin olmaması daha normal ama dersen ki moralim bozulur göremezler diye bekle derim bende diyorum hatta keşke bekleseydim diye ☺️ Bekliceksen kendini çok yorma ağır kaldırma ne olur ne olmaz
SecilD alyavetuna b hcg düzenli yükseliyor se sorun yoktur sen şimdilik ona baktır sadece. 2 günde bir aynı saatte ve aynı hastanede baktır 👍🏻😊