Elifdurcakmeric Mutlu_E senin beta hcg de hamile olduğun çıkmış canım benim Rabbimin izniyle bebeğini kucağına alacaksın inşallah öyle hissediyorum 🙏🏻🥰 Rabbim bize de nasip etsin inşallah yarın bi cesaret test yapacağım inşallah oradadır miniğim 🙏🏻❣️
DemetDigesu ikimelekannesi___ yaaa korkutmayın benı daha kalkmadan gelıyoo 12 haftada gecer dıyorlar son 3 ay yıne baslarmıs
ikimelekannesi___ DemetDigesu valla ben ilk 3 ay daha rahattım 23 haftamdayım tuvaletten cikamiyorum yetişemiyorum günlük çamaşır değiştiriyordum normalde şimdi günde 4 5 tane degistiriyorum yetmiyor yani çok sıkıntılı bir durum Allah yardimcin olsun 😅😅😄😃
pasaninannesi48 Ben baya yolu yariladim ama bende adet gunumden önce ögrenmistim hamile oldugumu. 3 bucuk haftalikti. Herseyin oluşmasini bekledim . Önce kese sonra bebek sonra kalbi. Zordu ama oldu allahıma bin sükür. Kurban oldugum Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah. Son 100 gun kaldi oglumu kucagima almama insallah 😊
DemetDigesu ikimelekannesi___ ayyy ınsallah benın oyle olaz ben sımdıden ozellıkle gece daha kalakmadan cısım gelıyo cok zorlanıyorum uykum hep boluk borcuk tuvalette uyucam nerdeyse amınn canımm allah hepımıze kolalık versın ❤️
Mihra Mutlu_E tek belirtim belirtisizliğimdr normalde adetme 10 gün kala başlardı ağrılarm hiç brlirti yoktu :)