sbnmm Giizem55 merak etme canım bende biraz geç hissettim herkes çok hissedince korkmuştum hatta bir sorun mu var acaba diye ama içini rahat tut, herkesin hissedeceği zaman farklıdır, bu biraz yapısal bişeymiş😊
Giizem55 sbnmm canım çok teşekkür ederim böyle duyunca içim rahat ediyor ama üzüldüğümü anladı sanırım oğlum bugün tepki verdi 🙏🏻😍
sbnmm Giizem55 için çook rahat etsin hiç üzülme bende ilk defa 21. Hafta hissetmiştim ilk hareketlerini. Daha yeni yeni de kıpır kıpırlığını hissediyorum:) zaten bir günü bir gününü tutmazmış daha o yüzden için rahat olsun:)
Ysmnkrcy Bende baya baya hissediyorum hareketler tam kasigim da hatta oturduğum zamanlar fena vuruyo 😂
Marziye Hopymomzehra benim 19.haftada birden firladi yarin tam 22 haftalik olucaz ve çok belli hamile oldugum tabi bende 8 kilo aldim bu surcte ama en son 1 ay once tartilmiştim simdi 10 kiloyu tamamlamişimdir çok korouyorum daha 4 ayimiz var😣☹️ bebisin hareketlerinide fazlasiyla hissediyorum diyebilirim
Hopymomzehra Marziye ne güzel iste hissetmen yani ben bi çok kafama takıyorumsonra diyorum bu kilolar geçici yine eski halime dönebilirim biz anca öyle motive olalım yoksa piskolojimi bozulacak
laisa Hopymomzehra ben henüz 2kilo aldım ve karnım akşamları hafif çıkıyor hareketlerini çok net hissediyorum ama bünyem zayıf olduğu için ve sanırım iç karnım da geniş olduğu için hamile olduğum belli bile değil 😂
laisa Hopymomzehra ama verirsin kilolarını spor yaparsın bol bol bebek uyuyunca asla kendini salma tabi birden almıyorsun o kiloları9aylık bir süreç bu birden de veremezsin sana tavsiyem doğumdan sonra korse olarak yamuna korse kullan acayip güzel topluyor instagramdan bakabilirsin sakın moralini bozma çatlaklar için de mutlaka göğsünde baldırlarına karnına sırtına beline nemlendirici kremler yağlar sür banyodan sonra sakın nemlendirmeden durma banyoda çok kurur vücudun çünkü sabundan falan. Eminin çok güzelsin ve bu güzelliğin her zaman kalıcı olucak ❤️
Hopymomzehra laisa çok çok teşekkür ederim canım benim ❤❤❤❤ inşallah dediğin gibi yapabilirim korseye şimdi bakıcam🙏 sadece duştan dusa nemlendiriyorum kako yağı vazelin falan sürüyorum inşallah ise yarar ❤😍😘😘😘😘😘😘