AliBinnur Kbrabdrhmn 24. Haftafayız belli canım kızımız olacak Allahın izniyle. Hiç koymadı hamilelik bana sadece kırmızı etten tiksindim o kadar Rabbim herkese böyle hamilelik versin😊
Kbrabdrhmn AliBinnur ne güzel maşallah içim dışıma çıkıyor 17 haftadayım hala kusma var bende kırmızı et delisiyim her gün yemek istiyorum soğan dan tiksindim bende
Menis21 Kbrabdrhmn magnezyumun suda eriyen tabletleri var onlardan isteyin doktorunuzdan kalsiyumunda aynı şekilde kan ilaçlarının da tüp şeklinde sıvıları var
Ersozburcin Kbrabdrhmn ayy bildim o ilacı onda calsiyum çinko magnezyum birlikte 😊 ondan kocaman o🤣🤣🤣
Ersozburcin Kbrabdrhmn hahah sesli güldüm 😂😂😂 daha küçük bişi istsen bu sefer üç ilaç vericek belki efervesanı falan varsa doktoruna bir danış onu önere bilir yada şase oluyo 😊
Kbrabdrhmn Ersozburcin bir dahaki kontrolde söylerim artık insanım ben insana verilecek ilaçtan istiyom diye 😂
Elvn Kbrabdrhmn bn kullniyorm canm magnezyum kasilmalar icin benimki emmeli yutmuyosn agzinda eriyene kadar emiyosn kan ilacida iciyorm sn ne kullnoyosn
Ersozburcin Kbrabdrhmn benek olmasa sağlığımada çok tatmama bukadar ilaç içmem ya yemiinle tiksindim 😂 ama saçlarıma iyi geldi deligibi uzuyorlar 😂😂😂
Ersozburcin Kbrabdrhmn valaha o kadar çok vitamin mineral baya uzadı bnm üstelik bayada kestirmeme rağmen
Ersozburcin Kbrabdrhmn Kbrabdrhmn valaha baya uzuyo bn bide kestirdim baya ama yinede o kadar vitamin mineral 😂😂😂 fazlası saçıma yarıdı bnm 😂😂😂