AliBinnur Kbrabdrhmn 23 haftalık hamileyim 3 kilo almışım sadece bol yürüyüş tavsiye ederim her gün 1 -2 saat yürüyorum 😊
Damlas Kbrabdrhmn magnezyum diasporal benimki canım, meyve suyunun içinde eritiyorym, toz şeklinde. Bir de decavit var kan için
Damlas Kbrabdrhmn yok canım, öyle yapma sakın. Ağrı kesiciyi dilde biraz bekletmek bile beyin kanaması yapabiliyor düşün, riske atma. Doktorun ilacı değiştirir merak etme ☺️
AliBinnur Kbrabdrhmn dinlen tekrar yürü canım başlarda iyiydim haftalar çoğaldıkça yarım saat yürüyorum 10 dakika dinleniyorum tekrar devam 😊
ozlemky Kbrabdrhmn gyno ferro sanol kullanıyorum ben de kan ilacı olarak. Omega ilacı da alıyorum benimde o çok büyük yatarken içiyorum midem bulanmasın diye
Kbrabdrhmn ozlemky bana kan ilacı aç karnına magnezyum da tok karnına sabahları verdi insan yutuyor bunları demiyorlar 😏
Kbrabdrhmn AliBinnur vallaha mı ben 17 haftalığım inanır mısın üç gündür kusmuyorum varya ağzım yerlerdeydi benim 😂 senin cinsiyet belli mi
Kbrabdrhmn Ersozburcin yok benim ki osteocare diye bir ilaç pardon ilaç değil o bildiğin ceviz yutuyorum 😂
AliBinnur Kbrabdrhmn 24. Haftafayız belli canım kızımız olacak Allahın izniyle. Hiç koymadı hamilelik bana sadece kırmızı etten tiksindim o kadar Rabbim herkese böyle hamilelik versin😊
Ersozburcin Kbrabdrhmn ayy bildim o ilacı onda calsiyum çinko magnezyum birlikte 😊 ondan kocaman o🤣🤣🤣