Ebrom Berrnaa yarın da koyu çıkarsa bence bir kaç gün sonra kan ver canım. Onda daha erken belli oluyor ya o zaman anlaşılır 😊 gerçekten işin çok zor hangisi var acaba gebelik mi yumurtlama mı? 😅 stres ve heyecanla bekliyorsundur 😊
Berrnaa Ebrom Evet cnm arada kaldım . Yumurtlamamıdır acaba diye diye.. Dünü değerlendiremedik ama önceki günü değerlendirdik. Bugünüde değerlendirmeyi düşünüyorum bakalım inşallah🙏🏻 Yarın 13:00 yada 14:00 de tekrar yapıcam ovulasyon testini.
Berrnaa Seva_Sevaaa bnmde 8-9 nisanda ovulasyon koyu oldu cnm sonra silikleşti şimdi tekrar koyu ama 8-9 nisandakinden çok daha koyu. O yzdn sanırım benm gerçek ovulasyon günüm 15-17 nisan arası.
Seva_Sevaaa Berrnaa ben instaqramda birgebenin günlüğüne gönderdim resmi oda teste devam et dedi. Bence sende ona yaz takip etsin senin döngünü daha kesin olur ama bence hamilesin :)
Mahbuss Berrnaa canım bazı kadınlarda iki kere yumurtlama oluyormuş video izlemiştim ikisinide değerlendirin döllenme ihtimali yüksek ve ikiz gebelik bile olabilirmiş
Berrnaa Mahbuss bi uygulamada 2 gün kaldı diyor diğerinde 5 diğerinde 9 🙄 Hangisne inancm bilmiyorum🤷♀️ Benm 2 kez yumurtlama oldu sanırım bu ay o yüzden biri 8-9 nisandı diğeri 15-16-17 nisandı. Bunlara 14 gün mü eklemem lazım regl tarihi için?
Mahbuss Berrnaa normalde kaç günde oluyorsun canım ben mesela 33 günde oluyorum adet tarihime 12 gün var ben daha yeni yumurtlama görüyorum yani
Mahbuss Berrnaa şimdi resimlere baktım da bariz senin 2 kere yumurtlama olmuş. Ovulasyon da hala koyu mu çıkıyor canım gebelik testi yaptınmi belki ilk yumurtlama da tutmuştur çıkar 15 gün geçmiş üstünden cunku. Eğer çıkmazsa ikinci yumurtlamayı baz alırsın. 35 gün olsun geçerse test yap bence
Berrnaa Mahbuss Canım çok tşk ederm baktıgın için🙏🏻 Evet 2 kez oldu sanırım 2. Yumurtlamadan sonra silikleşti yani 2. Kez yumurtalama olduğuna emin olmuş oldum gibi oldu canım. 15-16-17 nisan koyuydu 18 nisanda yaptığımda silikleşmişti
Mahbuss Berrnaa aynen dediğine göre 2 yumurtlama olmuş hala koyu çıkıyorsa belki gebelik vardır diyecektim bence sen 8 gün daha bekle yani son yumurtlamaya 14 ekleyince 6 gün geçmiş zaten. İnşallah hamilesindir canım içimden sanki hamileymissin gibi hissettim 😊 bence ne kadar geç öğrenirsek bizim için o kadar iyi sonra strese giriyoruz
Berrnaa Mahbuss Yaa canım benim inşallah ya inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Mahbuss evet çok haklısın zamanında öğrenmek daha iyi ama sabredemiyorız cnm işte.