Ebrom Berrnaa canım inşallah gebeliktir ☺️ Ama 7 günde erken olabilir o yüzden her ihtimale karşı değerlendir bu günü 😍 yumurtlama günüyse bile kaçırmamış olursun. Adetine daha 10 gün var o yüzden yarın tekrar kontrol et koyulaşma olacak mı? Kesin sonuç içinde zaten en az 12-13 gün bekleyin diyorlar yumurtlamadan sonra 👍🏻
Berrnaa Ebrom cnm ovulasyonum baya koyulştı gebelik testi yaptm öğledn snra. Akşam eve gelnce teste baktm böyle olml https://i.hizliresim.com/P1gJVd.jpg
Ebrom Berrnaa sanki çizgi var gibi canım sen bir kaç gün daha bekle ve tekrarla 🥰 zaten bir kaç gün sonra gebelik testini yapar yapmaz çıkar ikinci çizgi ☺️
Ebrom Berrnaa büyük ihtimalle gebelik canım o yüzden koyu çıkıyor 🤗 gebelik testinde de silik bi çizgi vardı. Yarın ya da diğer gün gebelik testini tekrar yaparsın 😍
Anneolmak38 Anneolmak38 Benimde yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti gebelik testi yapsam cıkarmı aceba?
Tgbanne Anneolmak38 kanda bile cıkmadı bnm , 0,100 negatif cıktı yani , en iyisi adete 1 gün kala yada adetin geçince yap
Ebrom Berrnaa bir kaç gündür bu şekilde koyu değil mi canım? Şaşırdım açıkcası yumurtlama 1 ya da 2 gün sürmüyor mu? gebelik testi için de erken olabilir canım. Yine değerlendir o zaman 😍 merakla bekliyorum yumurtlamamı gebelik mi acaba inşallah güzel haberler alırız senden. YouTube da birgebeningunlugu var belki duymuşsundur oradan da videoları izle canım farketmediğimiz bir şeyler vardır kesin
Berrnaa Ebrom hepsni izledim cnm o sayfanın, Kafam karıştı iyice 15-16-17 nisan ovulasyon koyu. Yarında yapıcam ovulasyonu silikleşirse yumurtlamadır çatlamıştır. Hala koyuysa ne düşüncm inan bilmiyorum 🤷♀️
Ebrom Berrnaa yarın da koyu çıkarsa bence bir kaç gün sonra kan ver canım. Onda daha erken belli oluyor ya o zaman anlaşılır 😊 gerçekten işin çok zor hangisi var acaba gebelik mi yumurtlama mı? 😅 stres ve heyecanla bekliyorsundur 😊
Seva_Sevaaa Berrnaa evet koyu. Ama gercek ovulasyon gunum 13uydu. Insallah vardir beyaz kremsi akintim var bide belim çok ağriyo uyuyamiyorum