Mihrimahirem beyazz ben görmedim sordum çok net erkek dddi 2 defa sordum bi daha bakayım evet erkek dddi, perşembe günü gittim Prof ve asistanı kız dddi 🤷🏻♀️
Zehrammm Rabia2019 eşim vardı yanımda ona gösterdiler oda gördüm evet dedi hatta biz daha sonra kız deyince inanamadık ama ben erkek dediklerinde pek inanmadim kız hissediyordum
Serays Hopymomzehra ben de özel klinik 12. Haftada kemik yapısı erkeğe benziyor dedi bi çıkıntı var ama belli olmaz dedi. 15 te kesin kız dedi 25. Haftadayım hala kız
Derin6565 Civcivciv bana da 5. Ayıma kadar erkek di bir aydır oldu kiz heralde pipisini içerde düşürdü 😂
Civcivciv eliffylmz bisey deme ben oglan denilip değisenlerin yazmasi için bu postu açtim boyle bir durumun yoksa yapman gereken şey yazmamak okuduktan sonra aa benimle ilgisi yokmus deyip susmak.
Rabia2019 Zehrammm ben de kız hissediyordum baya, doktor 14. Haftamda cinsiyet öğrenmeye gittiğimde erkek sesi şok oldum hatta pipisini de gösterdi, ben de tereddütte kaldım bak şimdi 🤭
Zehrammm Rabia2019 sağlıklı olsunlar da fark etmez bize cinsiyet eltime 8 aya kadar erkek demişler kız doğurmuş:) bu işler belli olmuyor demekki
Merakli1anne Serays sonra özele gittik😅o da öyle dedi bakalim 32.haftayiz kızımız gelio die beklioz Insaallaah🤲🏻😍
aynut23 Bende ilki erkek ikimci de erkek dedi doktor 13.haftada bakalım 16 olduk değişmemiştir sanırım çünkü renkli ultrasonda bakmıştı🙊
Hfsskbr Walla okudukça korkuyor msn de hyr ümitlendiriyor beni:) sağlık en önemlisi ama bir erkek evladim olsn istiyorm dr once cikinti var erkek dedi snra bacak arasi bos kiz dedi bakalm 20. Haftada ne dicek 😄😂
Askkokuluyavrum Merakli1anne sırf bu yüzden doktorum 6. Aydan sonra netleşir hic birşey alma dedi ben agirlasicamm gelip alışverişimi yapcakmisinizz dedim Adam da gülüyo 😂
Merakli1anne Askkokuluyavrum ayy ay bizede yuzde 70 erkek dedi😅ee ilk bebek duramiyor insan.Allah 'dan ufak tefek almistim öyle. Tabi arabalarımızı saymazsak😂
Askkokuluyavrum Merakli1anne ben daha hic birşey almadim kocam %100 olmadan hic bir şey almicam diyo 😬😬😬 sinir oluyorum