Burcuk Eylem 29 değil 49 bile çok heyecan verici 🙂) inşallah En doğru ZAmanda sağlıkla gelsin bebeklerimiz
BusRAmazan Eylem ayniyiz cnm bnmde29 qunum kaldı çok şükür hyrlisiyla bi olsalar doktorun sana doqumun nsl olacağını çatı muayenesini fln söyledi mi acaba
Eylem Burcuk Thesra BusRAmazan seydanurceyhan CanSuu Defneninannesi Amin kizlar 💕💕 hepimiz e rabbim hayrli dogumlar versin inşallah sağlıkla alalim kucagimiza. Kızımı özel bir günde dogurucam 8 martta dunya kadinlar gününde hayırlı evlat olsun cümlemizin evlatları vatana millete.......💞💞💞💞
seydanurceyhan Rabbimm isallah sag saglim saglikli sihatlii kucaginiza almayi nasip etsin canim bi avazda kurtarsin bizde 38 benim hem korku hem heycan hemde merak hepsi bi arada sabirsizlikk o yuzden ne yasicagimo sasirdim zaman azaldikca😊☺🙏
BusRAmazan Eylem amin inş cnm da sana ndn sezeryan dedi çatı muayenesi yaptı mi BN sordum 37. haftada belli olur nsl olacaqi dedi çatı muayenesi dedim ona da 37. haftada dedi. o zaman belli olacakmış bende merakle bekliyorum
Eylem Defneninannesi ben hep uyuyorum cnm hic iş yapmıyorum muz süt balik yesillik daha cok yiyiyorum bebek kilo alsin diye hergn dus aliyorum agrilarm çoğaldığı icin
Rmysnssmnsf BusRAmazan canım benim 37 bu hafta perşembe randevum var son temizlik için 38 i bekliordum ama çatı muanesi yaparmı acep ona göre tedbirli gitmekmi lazım bilemedim?!
Eylem Rmysnssmnsf yapar artk canm benim.yapmıyor sezeryan olucagi için hayrlisi ile al kucağına yavrunu
BusRAmazan Rmysnssmnsf BN sorduqum da 37 haftalıkken dedi cnm bnde yarin qidicem 36+1 oluyorum herkesin aynı mi olur bilmiyorum ama bana 37 dedi siz hic sordunuz mu size nsl olacağını söyledi mi
BusRAmazan Rmysnssmnsf bide bende 37 haftalık olunca aqdaya qidicem ama normalde 3 haftada bir qidiyorum. haftaya qitrikten sonra bi daha tüy dökücü mu kullansam diorum. çünkü qeriye kalan haftalarda acil bi şey olup qidicek olursam nbicam diorum bu temizlik isini çok takintiliyim bnde
Cagla1509 Benim de şafak 49 yaa sağlıkla kucağımızaalmayı nasip etsin rabbim hayırli dogumlarinız olsun 🎀😍