Kado87 Bana doktorum 12 ve 13.haftalarda yuzdeyuz kiz dedigi halde 15.haftada erkek dedi yanilma payi varmidir sizce? Iki haftada mi olustu pipisi yani. Ben alisveris icin detayli ultrasonu bekliyimmi kesinlesmis midir?
FSCMK Kado87 canım benzecede bekle sonra başlarsın kıyafetlerine ayrıntılıya bir git bakalım orda belli olur
Esrateke Kado87 canım aynısı başıma geldi yüzde yüz erkek dediler detaylıya girdiğim de oğlum nasıl dediğim de ne oğlanı bebeğiniz kız dediler başta inanmadım ama özel bölgesini gösterdiler detaylıyı bekleyin bence..
Rabia2019 Kado87 12 ve 13 haftalarda yüzde yüz demesi çok saçma bir kere çünkü bebeğin genital bölgesin oluşumunu tamamlamıyor, sonra da insanlar hayal kırıklığına uğruyor haliyle, bence detaylıyı bekleyin
Kado87 Aynen benimde kafam karisti 15.haftada az bir hafta degil ama yuzdeyuz derken erkege cevirmesi sasirtti neyse artik detayliyi beklicez sanirim:)😂
Rabia2019 Esrateke sana erkek derken pipisini göstermediler mi canım bir de kaçıncı haftada erkek dediler
Burcuxyz Esrateke ben 12. Hafta gittim ikili test için detaylı baktı ultrasona organını gösterdi kız gibi dedi doktor 14. Haftada başka doktora gittim oda cinsel organını gösterdi erkek dedi eğer o iki hafta içinde oluşabilen bir durumsa erkek herhalde bilemiyorum birde erkekler erken gösteriyor kendini diye bir söylenti var bazende kordonla karıştığı söyleniyor benim doktor kordon değil dedi iki kere baktı pipisini gösterdi resmen ama genede tereddüt ediyorum
Burcuxyz Esrateke erkek dediklerinde de göstermişler miydi? Valla bana iki ayrı doktor gösterdi ikisi farklı konuştu kafam karıştı o yüzden en doğrusu detaylı da çıkar net olur diyor herkes bakalım hayırlısı
Burcuxyz Rabia2019 genital organ 11. Haftalarda oluşuyormuş canım ama sonra gelişim gösterenlerde oluyormuş tabi ama en kesin sonuç detaylıda birde çocuğun pozisyonuyla alakalıymış yani gösterirse erkende bilinebiliyor tabi ultrason makinasına doktorun tecrübesine bağlı bir çok faktörden bile tahmin yürütülüyor diye biliyorum kemik yapısı kalp atışı gibi vs. Ama erken tahminler genelde yanılma payı taşıyor dediğin gibi en doğrusu 20. Haftalar
Deniziimmm Kado87 %100 nasıl diyebiliyorlar ilginç benim Dr da muhtemelen erkek ama 20 . haftada detaylıya girin ve hem başka bi göz görsün dedi emin konuşmadı ki bende detaylı bekliyorum inş bakalım pipi net olucak mı 😊
Rabia2019 Burcuxyz ben 14+2 de doktor erkek dedi bana canım Pipisini de gösterdi gördüm yani ama kesin mi dedim kesin diyemem daha bu haftada dedi ama çok bariz çıkıntı vardı yani ve çok netti🙈 ama kesin diyemem bir dahaki gelmene yine bakarız dediği için tereddütte kaldım 🙄
Burcuxyz Rabia2019 banada gösterdi işte hatta ben dedim kordonla karışıyor diyorlar doktor bu kordon değil dedi net konuştu ama 12. Haftamda ki doktorda organını göstermişti orda da çıkıntı yoktu ve o daha detaylı bakmıştı 12 li test için gitmiştim inanamıyorum o yüzden emin olamıyorum
Burcuxyz Rabia2019 bende 14+3 te gitmiştim doktor gelişimi içinde 14+5 gibi duruyor dedi 18. Hafta kontrol için gel dedi bakalım o zmn da aynı yorumu mu yapacak zaten 22 de detaylı ultrason gireceğim o zmn hepten çıkar ortaya kesin sonuç yani
Rabia2019 Burcuxyz valla kendim de inceledim baya ama kordon gibi durmuyordu ya ne bileyim yine de kesin değil dedi 🤷🏼♀️ İşte demek ki 12. Haftada daha oluşumu tamamlanmıyor canım
Rabia2019 Burcuxyz bazen testisler geç inebiliyormuş canım biri daha vardı 14. Haftada bacak arası bomboş 18 de pipi vardı sanırım yani senden geç haftalar olduğuna eminim
Burcuxyz Rabia2019 öyleymiş demekki canım hayırlısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah en önemlisi bu sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez ama sabırsızlık belirsizlik insanı sıkıyor biraz
Rabia2019 Burcuxyz aynen ben de 14+2 de gittim erkek dedi 18 de tekrar gel bakalım dedi bakalım yerinde duruyor mu bizim oğlanın pipisi 😂